Prvi 2073 pregleda 11. srpnja 2018.

10 stvari koje sigurno nisi znao o curama i seksu

Pixabay

Za neke od stvari na ovom popisu sigurno nikada nisi čuo/la.

1. Mjesečeve mijene utječu na plodnost. 
Nekada davno, žene su imale menstruaciju tijekom mladog Mjeseca, a ovulaciju za vrijeme punog Mjeseca (kada ima više svjetla). Danas to ipak nije tako jer više ne živimo u skladu s prirodom i nije nam potreban Mjesec da nas osvijetli jer imamo lampe i kompjutorske monitore pa biološki ritam žena više nema veze s ovim prirodnim ciklusom.

2. Žene mogu zatrudnjeti i pet do osam dana poslije seksa.
Istraživanja su pokazala da sperma može preživjeti u cervikalnoj sluzi i do osam dana nakon odnosa i mirno pričekati da jajašce bude spremno za oplodnju. Zaboravi ono – „Nisu plodni dani, ne moram brinuti!“

via GIPHY

3. Nošenje štikli može negativno utjecati na orgazam.
Određene cipele imaju isti nagib kao onaj koji zauzima maternica za vrijeme orgazma. Štikle stvaraju kontrakcije u maternici što može utjecati na kontrakcije za vrijeme orgazma .

4. Orgazmi čine cure kreativnijima.
Cure postaju samopouzdanije, produktivnije i kreativnije. Ipak, pitanje je što je tu uzrok, a što posljedica jer je moguće da kreativne cure jednostavno doživljavaju jače orgazme.

via GIPHY

5. Pilule mogu smanjiti libido.
Hormonska kontracepcija ima psihološke nuspojave. Negativan efekt može se nastaviti i nakon prestanka korištenja pilula. Riječ je o tome da im partner može postati manje privlačan jer biokemijska kompatibilnost više nije ista bez dodatnih hormona.

6. Sjedenje na stolici može uzbuditi žene.
Živci analnog otvora, koji su pod pritiskom kada se sjedi, stimuliraju tkivo koje djeluje na uzbuđenje (vaginu, klitoris, anus…). Sjedenje na određen način, na neke žene može djelovati veoma stimulativno.

via GIPHY

7. Ipak, sjedenje može i pokvariti orgazme.
Sjedenje tijekom većeg dijela dana opušta mišiće vagine koji pomažu da cura doživi snažan orgazam.

8. Žene imaju tri glavne erogene zone.
To su klitoris, G točka i grlić maternice, koji mnogi ne percipiraju kao osjetljivu točku koja pruža mogućnost za uživanje. Neki, također, tvrde da se ovom popisu slobodno može dodati i četvrta erogena zona – bradavice.

via GIPHY

9. U svakoj su vagini drugačije raspoređeni živčani završeci.
Naravno, svjesni smo toga da je svaka cura jedinstvena i drugačija, a to vrijedi i za svaku vaginu. Imajući to u vidu, jasno je da će svima odgovarati drugačije metode za postizanje orgazma.

10. Sve cure mogu doživjeti orgazam.
Gotovo da ne postoji cura kojoj je ovo uskraćeno. Sve cure imaju urođeni mehanizam za postizanje orgazama, a problem je samo u tome što svatko ne zna kako ga upotrijebiti!

POSLUŠAJ NAJBOLJI NAVIJAČKI HIT!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar dbeber

    dbeber

    ja sam lagano ekspert