Prvi 1798 pregleda 22. siječnja 2018.

10 suludih stvari koje ekipa ne smije raditi u školi

Škola
Dreamstime

Pogledajte koje su totalno sulude stvari koje profesori i ravnatelji brane učenicima

1. Bar su svi bili spremni za mjuzikl

Haleycannoli tvrdi da u školi nisu smjeli pljeskati na školskim predstavama i ostalim okupljanjima jer je ravnatelj to smatrao prevelikom smetnjom. Svi su morali umjesto pljeskanja, mahati rukama tj. raditi tzv. Jazz hands. 

via GIPHY

2.  Ovo je moj osobni prostor, a na Marsu je tvoj

Škola u britanskom gradu Northamptonu odlučila je da se grljenje mora zabraniti. Učitelji vjeruju da djeca moraju naučiti poštovati nečiji osobni prostor. No, osim djece koja su ostala zbunjena, na noge su se digli i njihovi roditelji. Tvrde da je ta odluka suluda jer im djeca neće razviti važne društvene vještine.

3. Kad preozbiljno shvatiš tajice

Srednja škola u američkoj državi Massachusetts nadogradila je svoj školski dress code. Zabranili su tajice i uski donji dio trenirke u školi. ti odjevni predmeti ih navodno vrijeđaju, a vjerojatno i ometaju suprotni spol,  jer nisu prikladni za ljude koji će uskoro postati odrasli. Jedino što možemo reći je WTF.

4. LOL, ROFL, FKT su nepoželjni

Još jedna britanska škola odlučila je živjeti u doba prije tehnologije. Škola South Yorkshire brani svojim učenicima da koriste kratice. Na zanima ih radi li se o lol ili tbt ili samo slangu poput fkt i hej, profesori ih ne dozvoljavaju jer tvrde da je to jedini način da se učenici nauče pravilno izražavati.

via GIPHY

5. Nema konjskih repova ni punđi

Nekoliko američkih školi zabranilo je gumice. Ne one za brisanje nego one koje koristimo za kosu, teglice ajvara ili pekmeza i sl. A zašto? Jer navodno odvlače pozornost učenika. Učitelji u tim školama tvrde da se djeca previše igraju s njima i to im odvlači pozornost od učenja. Da, gumice su im za to krive...

6. Nema pozivnica za rođendane

Još jedna britanska škola lupila je zabranu o kojoj nismo sigurni što bi mislili. Oni su zabranili dijeljenje pozivnica za rođendane u školi osim ako svi učenici koji te vide nisu pozvani na zabavu. Smatraju da je to inače isključujuće prema ostalim učenicima i da jednostavno nije pristojno. Ali hoće li ih to naučiti pristonosti i lijepom ponašanju?

7. Nema švercanja

Američkoj školi bilo je dosta švercanja i navlačenja sa učenicima pa su zabranili popularne UGG čizme. Naime, učenici su u njima švercali mobitele, pa su ih učitelji odlučili jednostavno zabraniti. Sad se svi moraju presvući u tenisice pri ulasku u školu.

via GIPHY

8. Nema igre

Amerikanci smatraju da su dječje igre kao graničar i lovice preagresivne. Smatraju da se djeca u igri lovice mogu ozlijediti i to fizički i psihički. A isto misle i o graničaru. Da, bolje je da svi sjede na školskom dvorištu u krugu i pričaju o traumama koje su proživjeli jer ih je netko uhvatio, zar ne?

9. Facebook

Duštvene mreže su zlo. Čisto zlo. To bar smatra židovska škola za djevojčice u New Yorku. Osim u školi, učitelji su im zabranili koristiti Facebook i kod kuće jer smatraju da to čini djevojčice manje čednima. #woot?!

10. Bez stresa, molim

Konačno jedna zabrana i za učitelje. Britanska škola, koja drugo, zabranila je učiteljima da ocjenjuju testove, lektire, domaće zadaće, ma sve sa crvenom kemijskom. Crvena kemijska navodno stvara nepotreban stres učenicima.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    ono kad ne smiju nositi tajice, ma daj molim te! svašta