Prvi 6982 pregleda 27. rujna 2018.

10 teen filmova s Netflixa koje moraš pogledati

toalltheboysnetflix / instagram

Vrijeme je da pripremiš kokice, pozoveš svoju BFF kod sebe i pustiš jedan od super teen filmova s našeg popisa

Kako piše Seventeen, ovo je top deset filmova s Netflixa u kojima ćete zasigurno uživati ti i tvoja BFF. Neki su izašli nedavno, neki malo davnije, ali svi su stvarno genijalni. 

1. To All the Boys I've Loved Before

Lara Jean piše ljubavna pisma svim dječacima u koje je zaljubljena. Nakon što ih je skrivala godinama, pisma misteriozno nestaju i šalju se svim njezinim bivšim simpatijama, uključujući bivšeg dečka Josha. Da bi pokušala ismijati Josha misleći da više ne voli njega, odlučuje krenuti u lažnu vezu s drugim tipom, Peterom...

2. The Spectacular Now

Nakon što ga je napustila njegova djevojka, Sutter se jedne noći opija i budi se na travnjaku svoje kolegice Aimee. Nakon nekog vremena oni započinju ljubavnu avanturu.

3. Princezini dnevnici

Mia Thermopolis je bila normalna tinejdžerica dok njezina baka po prvi put ne dođe u grad i otkriva joj da je Mia zapravo princeza. Mia sada mora odlučiti hoće li se zauzeti za budućnost Genovije ili ostati obična djevojka u San Franciscu.

4. Heathers

Nakon što se zaljubljuje u tajnovitog novog lošeg dečka J.D-a, Veronica doživljava šok života, kada se njezin najbolji frend pretvori u duha. Ali tko bi mogao stajati iza ovog ubojstva? Naravno, J.D. Uskoro, sve više djece počinje misteriozno nestajati i Veronica mora zaustaviti J.D-a prije nego što bude prekasno.

5. F the Prom

Maddie i Cole najbolje su frendice iz srednje škole koje ne pripadaju skupini popularnih ljudi u školi. Nakon što Maddie saznaje kako ju je dečko prevario, odlučuje se na zlokoban plan koji bi popularnim ljudima definitivno mogao upropastiti maturalnu večer.

6. The Outcasts

Nakon što bude ismijana i osramoćena na tulumu srednje škole, Jodi i njezin najbolji prijatelj Mandy odluče pripadati skupini popularne ekipe tako da krenu okupljati sve 'odbačene' ljude iz škole u sasvim novi revolucionaran klan.

7. 13 Going On 30

Nakon što glavna junakinja, Jenna Rink ostaje slomljena srca za svoj 13. rođendan, ona poželi da umjesto 13 ima 30 godina. Idući dan se probudi kao uspješna urednica ženskog časopisa, no ubrzo shvaća da život koji sada ima nije baš savršen kao što se čini.

8. Divlje dijete

Nakon što uništi odjeću njezina oca, okupavši se u oceanu, Poppy je za kaznu poslana u engleski internat. Nakon što se suoči s tom situacijom, primorana je ili se kompletno promijeniti te uklopiti u novo društvo ili biti potpuno odbačena.

9. The Kissing Booth

Nije baš najpametnije pasti na brata svog najboljeg prijatelja, ali ovaj film dokazuje kako se ponekad i to događa. Upravo se u takvom problemu nađe Elle, glavna junakinja ove urnebesne teen komedije.

10. High school musical

Mladi košarkaš Troy Bolton nalazi se sa svojim roditeljima na zimskom odmoru. Igrom slučaja, na novogodišnjoj zabavi bude primoran pjevati karaoke s preslatkom Gabriellom Montez. Nakon poteškoća na početku njih dvoje daju sve od sebe te savršeno otpjevaju pjesmu 'Start of Something New' nakon čega počinje njihova ljubavna priča. 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve