Prvi 2425 pregleda 25. veljače 2021.

10 top filmova s Netflixa koje možeš pogledati ovaj vikend

toalltheboysnetflix/instagram/youtube

Ako više nemaš ideju što gledati i ne da ti se provesti par sati tražeći idealan film na Netflixu, evo mi ćemo ti malo olakšati. Ovih deset filmova trenutno su ondje najveći hit, pa bi možda mogao ili mogla pogledati baš neki od njih. Ima tu svega; malo komedije, malo drame, malo horora. Za svačiji ukus ponešto! Javi nam koji ćeš film prvi pogledati.

10. Seventh Son

Ako volite fantaziju, akciju i avanturističke filmove, onda je ovo savršeni spoj za vas. Film govori o bijegu jedne majke iz zatočeništva okrutnog Spooka i držat će vas budnima cijelo vrijeme.

9. The SpongeBob Movie: Sponge On The Run

O ovom vam filmu ne moramo puno toga govoriti. Ako pratite istoimenu animiranu seriju onda već znate što možete očekivati od Spužve Boba i njegova prijatelja Patrika. Ako ne gledate seriju, reći ćemo vam ukratko. Možete očekivati samo puno zabave! I ovo je super film za pogledati sa cijelom obitelji.

8. Ted 2

Nastavak priče o popularnom i pomalo nestašnom plišanom medvjediću trenutno je jako popularna na Netflixu. Ako se želite dobro nasmijati, svakako neka vam ovo bude prvi odabir za vikend.

7. The Chronicles of Riddick

Traženi kriminalac Riddick dolazi na planet Helion Prime, gdje ga dočekuje vojska koja planira ubiti sve ljude na Zemlji. On ih, naravno, u tome mora spriječiti. 

6. News Of The World

U ovom novom filmu iz 2020. godine Tom Hanks glumi ratnog veterana koji pokušava vratiti kući izgubljenu i otetu djevojčicu Johannu. Ako volite povijesne drame - ovo je za vas!

5. Van Helsing

Vampirica Vanessa Helsing budi se i shvati da su vampiri preuzeli cijeli svijet. Kako će se snaći u tom novom svijetu i hoće li on uopće moći opstati? Saznat ćete ako pogledate ovaj fantastično-akcijski film.

4. We Can Be Heroes

Priča o malim superherojima koji moraju spasiti svijet jer su njihovi roditelji već prestari za borbu će vas, prije svega, super nasmijati!

3. Pelé 

Ovo je novi Netflixov dokumentarac o jednom od najvećih, ako ne i najvećem nogometašu svih vremena, Peléu. Prava poslastica za ljubitelje sporta!

2. To All The Boys: Always and Forever

Zadnji nastavak omiljenog tinejdžerskog filma otkriva što se dogodilo s Larom Jean i Peterom. Khm, vjerojatno se radi o happy endu. Ali, provjerite sami!

1. Man in Black: International

Tko ne voli ljude u crnom? Očito malo tko, jer su prvi na top listi filmova na Netflixu trenutno. Ako još niste, svakako pogledajte. Dobre akcije ne nedostaje.

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Tvoja reakcija?