Prvi 1433 pregleda 28. siječnja 2019.

10 zvijezda koje imaju sulude zahtjeve na snimanju

jlo@instagram

Nije neka novost kako poznati i slavni prije dogovaranja određenog glumačkog angažmana ili glazbene turneje imaju podugačak popis stvari koje očekuju na mjestu gdje dolaze, no neki od tih zahtjeva su uistinu suludi.

Kako piše portal Ranker, ovo je deset najrazmaženijih zvijezda i njihovih suludih prohtjeva.

Jennifer Lopez.

Pjevačica očekuje da na setu gdje će nastupati čitav back stage bude u bijelom. Od bijelog namještaja, bijelih vaza i cvijeća, zastora te svih mogućih detalja. Takav prostor ju smiruje i pomaže joj u koncentraciji.

via GIPHY

Kanye West.

Otkada se slavni reper intenzivno uključio u modnu industriju kao dizajner, od iznimne mu je važnosti da nitko od njegovog osoblja i ljudi koji rade za njega ne nosi sintetiku. Dakle, svi njegovi zaposlenici, od vozača do osobnog asistenta moraju nositi odjeću od stopostotnog pamuka.

via GIPHY

 

Will Smith.

Slavni glumac zahtjeva da na bilo koje snimanje sa sobom može dovesti kamion u vrijednosti nekoliko milijuna dolara unutar kojeg se nalazi njegov kompletno uređen prostor za život.

via GIPHY

 

Britney Spears.

Kada je gostovala u Londonu u sklopu turneje, pjevačica je zahtijevala da bude osigurana pozamašnom količinom brze hrane iz McDONALD'SA te slikama pokojne princeze Diane.

via GIPHY

Prince.

Pjevačka zvijezda devedesetih godina je na svakom nastupu iza sebe morala imati tim liječnika koji će mu prije nastupa ubrizgati vitamin B12 kako bi imao dovoljnu količinu energije u organizmu te odradio savršen nastup.

via GIPHY

Adele.

U back stageu ove dive uvijek moraju postojati ogromne količine najkvalitetnijeg europskog lager piva. Također, jedan od pozitivnih zahtjeva je da svaka osoba koja dobije besplatnu kartu za njezin koncert mora uplatiti barem 20 dolara u dobrotvorne svrhe.

via GIPHY

Christina Aguilera.

S obzirom da je Christina prije nekoliko godina promijenila način prehrane te se posvetila zdravijem načinu života, back stage mora biti osiguran dovoljnim količinama sojinog mlijeka, svježe kave, voća, povrća te vitamina u kapsulama.

via GIPHY

Eric Clapton.

Virtuoz na gitari nigdje ne nastupa ukoliko nema osiguranu posebnu prostoriju sa stolnim nogometom. Čini se kako zvijezde doista imaju različite tehnike opuštanja.

via GIPHY

Will Ferrell.

Ovaj glumac ima doista neobične zahtjeve kada je na snimateljskom setu. Naime, zatražio je od svog tima da mu osiguraju električni romobil pobojan u dugine boje te da za njega uvijek bude spremno toplo mlijeko kada god on to poželi.

via GIPHY

Steven Tyler.

Nekadašnja rock zvijezda je uistinu imala bizarne prohtjeve tokom nastupa. Naime, običavao je izabrati djevojku iz publike tokom nastupa koja bi mu se svidjela, a zatim bi ju njezini asistenti morali dovesti k njemu kako bi se ona otuširala u njegovom stanu. 

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ah, i ja bi da sam oni