Prvi 850 pregleda 09. siječnja 2019.

12 godina od predstavljanja 1. iPhonea: Kako je izgledao?

iphonesty/instagram

Steve Jobs promijenio je mobilnu industriju zauvijek

Na današnji dan prije 12 godina Steve Jobs predstavio je prvi iPhone i time unaprijedio i zauvijek promijenio svijet tehnologije. Mobilni telefon predstavljen je u San Franciscu na Macworld Conference & Expo, piše Biography.

Uskoro nakon predstavljanja, tisuće ljudi čekali su u dugim kolonama kako bi što prije ugrabili svoj primjerak ovog revolucionarnog smartphonea. Od tog trenutka često se postavlja pitanje: 'Android ili IPhone?', a odgovor najčešće ide u korist Jobsova mobilnog otkrića. 

Cnet je proveo istraživanje radi li prvo model iPhonea i nakon 10 godina te kako izgleda u usporedbi s današnjim modelom. Ekipa je pronašla svoj prvo model i kad su ga upalili, mobitel je i dalje radio, a jedino što mu je nedostajalo bilo je nekoliko piksela i bio je pun naljepnica.

Novi model iPhone xs

 | Autor: iphone.hr iphone.hr

Naravno, kad su usporedili izgled tadašnjeg iPhonea i iPhonea danas, bilo je jasno vidljivo koliko se dizajn promijeni. Od veličine, širine pa sve do materijala. O karakteristikama da i ne pričamo.

Tko je od vas imao prvi iPhone? Ili ga ima i danas?

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve