Prvi 438 pregleda 26. prosinca 2018.

4 ideje za zimski dejt ako si lijenčina

couples_magazine / instagram

Dok tvoji frendovi maštaju o savršenom dejtu na kojem će skakati Bunge jumping ili se ludo provoditi u lunaparku, ti si tip osobe koja bi najradije čitav dan provela u pidžami ispred telke?

Kako piše EliteDaily, ovo je nekoliko ideja kako može izgledati tvoj savršen dejt ukoliko ne želiš previše ''divljati'', ali želiš provesti ugodno vrijeme s osobom koja ti se sviđa:

1. Filmski maraton

Ukoliko ćete ti i tvoja simpa provesti čitavu večer zajedno, zašto ne biste pogledali nekoliko dijelova nekog kultnog filmskog klasika. Još ako se tome dodaju kokice i topla dekica, večer bi mogla biti savršena.

via GIPHY

2. Kuhajte zajedno

Pronađi na netu nekoliko egzotičnih recepata koje nikada niste radili i zabavljat ćete se ne samo prilikom pripreme hrane već i kada budete sve to kasnije isprobavali.

via GIPHY

3. Večer društvenih igara

Iskopaj sve moguće društvene igre koje imaš doma i zaigraj sa svojom Simpom onu koju on/a izabere. Zabava neće izostati.

via GIPHY

4. Gledanje youtubera

Naizmjenice si pokazujte svoja omiljena videa na YouTubeu. Na taj način biste se mogli i bolje upoznati.

via GIPHY

Nadam se da ćeš neku od ovih ideja uskoro i primijeniti u svom životu.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve