Prvi 8 pregleda 06. ožujka 2016.

4 najveća fana zaplesat će s Justinom Bieberom u Zagrebu!

Justin Bieber
Pixsell

San svakog pravog Beliebera postaje stvarnost...

Upoznati Justina Biebera (22) za mnoge bilo bi ostvarenje životnog sna, ali zaplesati s njim nešto je o čemu se rijetki uopće usude sanjati. 

Iako zvuči nemoguće, Jus je pripremio nevjerojatno iznenađenje za sve svoje obožavatelje! Naime, u sklopu njegove svjetske turneje 'Purpose', svi zainteresirani dobit će priliku zaplesati na pozornici, bok uz bok, uz megazvijezdu današnjice!

Kreativni direktor njegove turneje, Nick Demoura, pozvao je sve najboljeplesače, u dobi između 9 i 15 godina, među Bieberovim obožavateljima da se prijave na ovo genijalno natjecanje.

Svi zainteresirani trebaju naučiti koreografiju za pjesmu 'Children' i sa svojom izvedbom se prijaviti do 7. ožujka (SUTRA!), a Nick će izabrati četiri najbolja plesača za svaki grad u kojem će Justin nastupiti.

U prijavi je potrebno napisati svoje ime, koliko godina imaš, za koji se grad prijavljuješ i razlog zašto bi baš ti trebao zaplesati s Bieberom. Osim toga, uz video snimku tvoje plesne izvedbe ne zaboravi staviti hastag #purposetourchildrenzagreb (ako se prijavljuješ za Zagreb).

Pogledaj video i saznaj sve detalje prijave!

Sretno!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?