Prvi 1680 pregleda 30. prosinca 2017.

4 velikih skandala poznatih zvijezda koje smo skroz krivo shvatili

YouTube/screenshot, canva
5 velikih skandala poznatih zvijezda koje smo skroz krivo shvatili

Hakeri su joj objavili gole fotografije, a ona se morala ispričati?!

Ovo su  četiri skandala poznatih osoba koje smo doista pogrešno shvatili.

1. Mentalni slom Britney Spears

Do 2007. Britney je bila američka i pop princeza, sve dok tada tek 25-godišnju zvijezdu nisu snašli životni izazovi u kombinaciji s napadima paparazza koje je nisu prestajali pratiti. Nakon što je te godine izašla s rehabilitacije, otišla je frizeru kako bi joj maknuo ekstenzije, no sve je preraslo u skandal kada je pjevačica to odlučila sama napraviti - obrijavši cijelu glavu. 

via GIPHY

Zatim je paparazze napala kišobranom jer su pratili svaki njen korak, a helikopteri su joj čak nadlijetali kuću. U privatnom životu bila je pred rastavom s problematičnim Kevinom Federlineom, a uz to je odgajala i dvoje male djece. No, mediji i javnost podsmjehivali su se svim incidentima, krenule su šale i memeovi na internetu, a glas razuma u cijeloj priči se izgubio.

2. Svi su googlali što se događa sa Charlie Sheenom i njegovom mentalnom bolešću

Još 2011. ljudi, web stranice, mediji, ma svi su se nekako ujedinili kako bi se sprdali oko situacije s Charlie Sheenom. Sve je počelo kad je Sheen izbačen iz serije "Dva i pol muškaraca" zbog njegova neprimjerenog ponašanja. Novinarka NBC-ja u jednom je intervjuu čak sugerirala da je Sheen bipolaran.

via GIPHY

Uskoro je postalo važnije pokazati što ne valja s glumcem, nego li da se riješi mogući problem koji ima. Zato je na kraju Sheen organizirao akciju - šetnju za podizanje svijesti o bipolarnom poremećaju.

3. Vanessa Hudgens ispričala se za gole fotogfrafije - u ime druge osobe

Kada si zvijezda Disneyja imaš dodatni pritisak ponašati se primjereno pred tisućama tinejdžera koji te prate, a treba postojati i točna granica između izgledanja sexy i poput nevinašca.

via GIPHY

Ali 2007. kada je haker objavio gole fotografije glumice, skandal se napuhao do tih razmjera i napada na glumicu da se Vanessa na kraju ispričala javnosti, iako nije imala veze s objavom tih fotografija. Pritisak na glumicu bio je nepotrebno velik.

4. Monica Lewinsky prikazana je lošijom od bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona

Skandal Monice Lewinsky i američkog predsjednika Billa Clintona, 1998. u prvi je plan doveo događaje za vrijeme njezina pripravništva u Bijeloj kući kada je seks afera s Clintonom došla pod budno oko javnosti. Mediji su odmah napali Monicu, krenule su masovne šale internetom, a nitko se nije zapitao je li možda on kriv...

via GIPHY

Nakon što je svu negativnu pozornost iskoristila za samopromociju, držanje predavanja i prodaju knjiga, počelo se pak govoriti da skandal koristi za vlastiti uspjeh. Budući da joj je reputacija već bila narušena, iako je htjela ostati van medija, nije joj ostalo puno opcija nego li okrenuti situaciju u vlastitu korist.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON: Uz novi JoomBoos magazin dobivaš na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

 
 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve