Prvi 4405 pregleda 04. veljače 2019.

4 znaka da između vas nema kemije

couplegoals@instagram

Ponekad već na spoju možemo skužiti da nema one 'iskre'...

Odlaskom na spoj očekujemo da ćemo super kliknuti s osobom sa kojom se nalazimo. To se ponekad, ipak, ne dogodi, no, što ta iskra zapravo znači? Elite Daily navodi da ponekad ni sami ne shvaćamo što se događa kad nekog upoznamo. Netko može biti zgodan, duhovit i pametan, a opet se neće dogoditi 'ono nešto' između nas. Ovo četiri znaka će ti pokazati da između tebe i simpe nema kemije, ma koliko bolno to sada zvučalo... Provjeri...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is one boring date! 😑#barbie #boringdate #baddate #barbiefashionista #bored #whenisitover #dollphotography

A post shared by The Antisocial Norm (@antisocial_norm) on

via GIPHY

1. Ne osjećaš se dobro nakon spoja

via GIPHY

2. Ne veseliš se ponovnom susretu

via GIPHY

3. Nemate ništa zajedničkog

via GIPHY

4. Više vam se on/ona svidio/svidjela na društvenim mrežama nego uživo

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajooooj :(