Prvi 3506 pregleda 12. lipnja 2023.

Ova četiri znaka su rođeni vođe! Pogađate koji su?

Canva

Postoje horoskopski znakovi kojima su urođene liderske osobine - oni preuzimaju odgovornost, inicijativu i motiviraju druge

OVAN

Ovan je prvi znak zodijaka i savršeno je utjelovljenje kardinalnog znaka. Kada Sunce uđe u znak ovna to označava službeni početak proljeća i novih iskustava. Ovan je vatreni znak i prema tome nezaustavljiv kada nešto namjeri. Ne boje se boriti se za ono u što vjeruju i spreman se izboriti za svoje mjesto pod suncem. Ovan zna točno tko je i njegovo samopouzdanje je teško narušiti. Ima hrabrosti ići tamo gdje nitko prije nije bio, piše miss7zdrava.

 | Autor: Canva Canva

RAK

Možda se iznenadiš kada saznaš da je mazni rak jedan od kardinalnih (glavnih) znakova zodijaka. Kada Sunce uđe u znak raka, ljeto je napokon počelo, a rak, unatoč svojoj osjetljivosti i suosjećajnosti ima u sebi snažan poriv da inicira događaje. Razlog zbog kojeg mnogi zaboravljaju da je rak kardinalni znak je iskrivljena perspektiva kako bi vođa trebao izgledati. U našem društvu vođu se zamišlja kao autoritativnu i agresivnu osobu, što rak nije, ali zato definitivno jest vođa. Zaboravlja se da vodstvo podrazumijeva i suosjećanje i iskrenu brigu za drugoga. Rak često podsjeća ljude oko sebe da su važni i sposobni za sve.

JARAC

Kada pomisliš jarac, odmah se nameće slika žestokog i autoritativnog vođe. Oni su šefovi u Zodijaku i zato izlučuju energiju kardinala. Kada sunce uđe u jarca počinje zima. Jarac ima snagu i plan potrebne za preživljavanje ovog najtežeg dijela godine, kada je sve smrznuto i priroda miruje i ne daje svoje plodove. Budući da je zemljani znak, jarac vodi s praktičnošću, razumom i dugoročnim ciljevima na umu. Ovaj znak ima plan i delegira zadatke s lakoćom. Jarčevima treba prepustiti da osmisle strategiju za uspjeh.

 | Autor: Canva Canva

VAGA

Kada sunce uđe u vagu, ljeto je došlo do kraja i jesen počinje. Uravnotežena, skladna i kooperativna vaga djeluje kao poveznica između energije ljeta i jeseni i nudi nešto novo i drugačije. Budući da je vaga zračni znak, njezina motivirajuća sila dolazi iz uma, a vage su poznate po tome da dolaze do pravih ideja u pravom trenutku. Za razliku od ovna, koji vodi silom, vaga svojim intelektom i maštom potiče druge da krenu naprijed. Njezina uloga je postizanje mentalne ravnoteže.

 

Tvoja reakcija?