Prvi 2265 pregleda 28. prosinca 2018.

5 boja za kosu koje će biti hit sljedeće godine

girlsdreamtravel/Instagram

Svjetski frizeri predviđaju neke nove trendove u bojenju kose, a ovo su samo neki od njih.

Kako se vremenska razdoblja mjenjaju, tako dolazi i do promjena frizura. Tijekom ljeta očekujemo svjetle tonove kose koje osunčava sunce. Dolaskom hladnijih dana već čeznemo za tamnijim toplijim nijansama. Takav prijelaz ovisi o stručnosti frizera i tipa kose koji imamo. Ove zime na scenu stupaju nove frizure koje polako postaju hit, a donosi ih Rafinery29.

1. Boja osunčanog meda

Prikazana boja naziva se "Honey bronde", odnosno boja između plave i smeđe s medenastim tonom. Boja postaje sve popularnije zbog dojma prirodnosti koji ostavlja.

2. Boja osunčanog mahagonija

Nešto toplija boja je ona mahagonija pomiješana sa svijetlijim tonom. Ako tražite promjenu koja će vam dati višedimenzionalnu frizuru s kojom ćete zablistati na proslavi Nove godine ova boja je definitivno za vas.

3. Pastelne boje

Zima ponekad može djelovati dosadno, a tu monotoniju bi razbila pastelna frizura. U 2019. godini postat će hit, a može se kretati od ružičaste do plave.

4. Nježni sitniji pramenovi

Posvjetljivanje kose i činjenje je prirodnijom postat će hit. Topli i nježni pramenovi zavladat će scenom, a mogu se već sada vidjeti po gradu.

5. Karamelasti balayage

Ako je boja kose tamno smeđa ili crna, karamelasti balayage dovodi lice do izražaja i daje neku novu dimenziju. Ako je kosa plava, frizer kosi može potamniti korijen.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ja bi rozuuuu <3