Prvi 231 pregleda 12. listopada 2019.

5 stvari koje niste znali o Infogameru

unsplash/ilustracija

Od 12. do 17. studenog ove godine na zagrebačkom Velesajmu održava se osmo izdanje popularnog Reboot InfoGamera, najvećeg gaming sajma na svijetu. Evo pet zanimljivih činjenica koje moraš znati o ovom popularnom sajmu!

1. Prvo izdanje bilo je totalno improvizirano, a sajam je i dalje na nuli, ali - to je genijalna vijest!

Prvo izdanje InfoGamera bilo je prije osam godina, a njegov pokretač Damir Đurović kaže: "Jedva zatvaramo financijske konstrukcije sa svakim eventom." No dodaje kako njegov minijaturni tim nastavlja gurati prema naprijed, a ambicije i dalje rastu. U ekskluzivnom intervjuu za Lvl8. objasnio je zašto ga ovo nimalo ne obeshrabruje te što sve ljubitelji gaminga mogu očekivati na ovogodišnjem sajmu.

2. Impresivne brojke: Više od 900 igraćih jedinica, više od 85.000 posjetitelja, 21.000 kvadratnih metara prostora...

Ove godine Reboot InfoGamer sajam odvijati će se kroz čak šest dana, na rekordnih 21.000 metara kvadratnih izlagačkog prostora, u čak 8 paviljona Zagrebačkog Velesajma. Doći će više od 85.000 posjetitelja iz cijele Europe, a igrači će ponovno moći isprobati razne gaming tehnike na više od 900 igraćih jedinica. Wow! Kakve brojke!

3. Kviki te vodi na ovogodišnji InfoGamer!

 | Autor: kviki kviki

Da, dobro ste čuli. Ove godine možete osvojiti upad na Reboot InfoGamer, kao i hrpu drugih vrijednih i genijalnih nagrada, a pravila su vrlo jednostavna. Sve što trebaš je "napraviti najluđi, najzanimljiviji ili najljepši SCREENSHOT iz videoigre po vlastitom izboru, smisliti najbolji hashtag koji mora sadržavati riječ "KVIKI" te ga postaviti nekamo na screenshot i za kraj screenshot staviti na zid na Facebook stranici Reboota uz hashtag #kvikitevodi." 

Više informacija možeš pronaći ovdje!

4. Na InfoGameru se dodjeljuju i posebne nagrade za najbolje u godini!

 | Autor: infogamer infogamer

Kao i svake godine, i ove godine će na InfoGameru biti proglašeni 'pobjednici' u kategorijama Najbolja igra godine, Najbolja regionalna igra godine, Najbolji gaming smartphone i još mnogi drugi. A upravo to je jedan od najuzbudljivijih dijelova sajma, jer svatko ima nekog svog favorita, a najbolji može biti samo jedan! Ove godine borba je vrlo tijesna...

5. Kviki Battle Royale Arena bit će najbolja ikad

 | Autor: infogamer infogamer

Ove godine na Reboot InfoGameru čeka vas Kviki Battle Royale Arena, veća, sadržajnija i impresivnija nego prošle godine, najavljuju ponosni organizatori! I zato igraj, igraj, igraj i posjeti InfoGamer. Ovo ne smiješ propustiti!

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Podravkom po najvišim standardima JoomBoos native studija. 

Tvoja reakcija?