Prvi 4659 pregleda 24. travnja 2019.

5 horoskopskih znakova kojima ne možete lagati

cindymello/instagram

U astrologiji postoje horoskopski znakovi s nevjerojatnom sposobnošću otkrivanja kada netko laže. Oni znaju otkrivati istinu u govoru tijela kao što je brzo treptanje očiju, zatvaranje očiju ili gledanje u suprotnom smjeru. Dok se ovi pokazatelji nekome čine bezazlenima, drugima mogu biti jasni znakovi da netko nije iskren

Kako piše Your Tango, neki ljudi se jednostavno rađaju sa sposobnošću otkrivanja kada netko laže.

Isto tako, ako netko često laže, s vremenom nauči kako prepoznati iskrene ljude i lažljivce. Ukoliko ne naučiš razlikovati ljude prema tome koliko su iskreni, predodređeno je da s vremena na vrijeme budeš žrtva prevaranata i igrača.

Ova četiri znaka s takvim ljudima nemaju nikakvih problema jer na vrijeme mogu prepoznati ‘fejkera’:

1. Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Djevice su poput ljudskih detektora laži, samo s manjim mehaničkim pogreškama. Djevice su oštre te sklone prikupljanju i analiziranju informacije koje primaju od osoba s kojima komuniciraju za zabavu. One također imaju oko za detalje, tako da im ništa ne može promaknuti pa tako ni lažljivci.

via GIPHY

2. Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Ako Blizancima samo prođe glavom ideja da netko baš i nije u potpunosti iskren, oni će znati koja pitanja moraju postaviti toj osobi kako bi dokučili imaju li posla s lažljivcem. Oni ne obraćaju pozornost samo na to što netko govori već i na koji način.

via GIPHY

3. Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Nemoj lagati Škorpionu jer nećeš dobro proći. Škorpionu ne treba dugo da shvati da lažeš. Oni su znatiželjni istraživači po prirodi, a kada se aktivira detektorski dio njihove osobnosti, neće te pustiti na miru dok ne otkriju istinu, bez obzira na to koliko će ih to stajati vremena, truda i energije.

via GIPHY

4. Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Karakterne osobine jarca su skeptičnost i cinizam što savršeno odgovara nepovjerljivim osobama koje nije lako ‘nasamariti’. Ponekad im može biti potrebno neko vrijeme da otkriju govori li im netko istinu, no kada jednom nekoga uhvate u laži, prekriže tu osobu iz života zauvijek.

via GIPHY

5. Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Vodenjacima uopće nije problem otkriti laž, vjerojatno zato što su vrlo inteligentni i oprezni. Ipak, vodenjak ne shvaća laži kao osobnu uvredu ili kao nepoštovanje kao što je to slučaj kod nekih znakova; umjesto toga, oprostit će ti gotovo svaku izgovorenu laž ne uzimajući je previše srcu.

via GIPHY

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO: 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maya.visnjica

    hehe daaaaa
  • mala_loodacha

    Omg istina