Prvi 1656 pregleda 13. travnja 2019.

5 načina kako savršeno kombinirati traper suknju

inspothes/Instagram

Baš poput traperica, čini se kako je traper suknja jedan od odjevnih komada koji nikada neće izaći iz mode

Kako piše MarieClaire, sva sreća da je tome tako jer traper suknje, bilo koje dužine, kroja i boje možemo uistinu kombinirati sa svime i nositi ih čitave godine bez obzira na godišnje doba.

Evo nekoliko prijedloga s Instagrama kako možeš kombinirati ovaj ‘must have’ odjevni predmet.

1. Visoki struk.

Ovaj primjerak tamnog trapera, nešto kraće dužine i visokog struka savršeno možeš kombinirati uz ljetne detalje poput slamnatog šešira, natikača, remena i pamučne bluze.

2. Ravan kroj.

Ovaj nešto duži model, također visokog struka i svjetlijeg trapera ćeš posebno voljeti u hladnijim danima. Ovu suknju možeš super 'isfurati' s tenisicama i kariranim topom kako je prikazano na slici no majica bilo kojeg drugog kroja i dizajna bi odgovarala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BRB: in the process of healing 💡 (Full outfit gifted @primark #primania #iworkwithprimark)

A post shared by Holly 🐆 Midsize & Petite Style (@thekittyluxe) on

3. Asimetrična.

Ovakav model je rezerviran za posebno hrabre cure koje žele biti drugačije. S obzirom da je kroj asimetričan i naglasak čitave kombinacije je na suknji, savjetujemo da ostali detalji budu jednostavni i minimalistički.

4. Zatvarač sa strane.

Ovo je savršen primjer kako čak i kratku mini suknju možeš nositi i tokom hladnijih godišnjih doba. Suknja je slatka i savršeno se uklapa uz tamne hulahupke, čizme, dolčevitu i vunenu vestu.

5. Volani.

Najneobičniji kroj iz naše galerije rezerviran je za vruće ljetne večeri koje su pred nama. Kombiniraš li ju uz lepršavu bluzu i štikle, jednostavno ćeš zablistati.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    naaaajs!