Prvi 936 pregleda 05. kolovoza 2018.

5 najboljih teen Disney filmova

Sigurni smo da si većinu ovih super filmova već imao/la priliku gledati, no ukoliko nisi, svakako si uzmi jedan dan za filmski maraton.

1. High school Musical (2006.).

HSM je američki televizijski film, prvi film u High School Musical sagi. Nakon premijere 20. siječnja 2006.god, postao je najuspješniji film koji je Disney Channel Original Movie (DCOM) ikad proizveo. Priča prati košarkaša Troya Boltona koji se nalazi se sa svojim roditeljima na zimovanju. Na proslavi nove godine odlazi na zabavu na kojoj mora da pjevati sa Gabriellom Montez na karaoke natjecanju. Njih dvoje daju sve od sebe i pjevaju pjesmu Start of Something New te nakon nastupa razmjenjuju brojeve mobitela i tada započinje njihova ljubavna priča.

via GIPHY

2. Camp rock (2008.).

Camp Rock je američki TV-film u produkciji Disney Channela u kojem glavne uloge imaju braća Jonas i Demi Lovato. Radnja prati napore mlade Mitchie Torres da postane profesionalna pjevačica, odnosno njene napore da izbrusi talent u kampu za obuku pjevača zvanom "Camp Rock", gdje, između ostalih, kao profesor radi i Shane Gray, razmaženi pjevač teen grupe Connect 3.

via GIPHY

3. Avalon high (2011.).

Elaine "Allie" Pennington već se naviknula na seljakanje iz jedne škole u drugu, ali kad joj roditelji priopće da će ostati u Avalonu do mature ona je presretna. Dok istražuje o kralju Arthuru za jedan školski projekt, shvaća da se nešto događa istovremeno i u prošlosti i u sadašnjosti. Počinje li se ponavljati legenda o kralju Arthuru?

via GIPHY

4. Program zaštite za princeze (2011.).

Carter Mason (Selena Gomez) živi kao manje-više obična američka tinejdžerica u malom mjestu u Iowi. Neobično je samo to što joj je otac tajni agent koji često mora iznenada otputovati na zadatak. Igrom slučaja, život princeze Rosalinde se dovodi u opasnost, no Rosalindu (Dem Lovato) spašava međunarodni Program za zaštitu princeza, zbog čega je kraljica majka zatvorena kao talac. Agent Mason dovodi Rosalindu kući, smatrajući da će se najbolje sakriti tako što će se uklopiti među obične američke djevojke. Njegova kći Carter isprva će neprijateljski dočekati djevojku prepristojnog ponašanja, koja se "ponaša kao da je princeza".

via GIPHY

5. Wizards of Waverly Place (2007.).

Riječ je zapravo o seriji koja je svojedobno stekla veliku popularnost među teen populacijom, a prati priču obitelji Russo koji žive na Manhattanu, posjeduju sendvič shop i sve troje djece su čarobnjaci. Među njima je i Selena Gomez koja se ovom ulogom najviše proslavila.

via GIPHY

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve