Prvi 76 pregleda 24. rujna 2018.

5 najslavnijih celebrity padova na pozornici

jlo@instagram

Tako je to kada ne paziš

Zvijezde su baš kao i ti, ponekad izgube ravnotežu ili ne paze pa završe na podu. Jedina razlika je u tome što im se to događa u najjeugodnijim situacijama i što sve to snimaju kamere.

Za tebe smo složili listu najsramotnijih padova poznatih faca na pozornici:

1. J-Lo je doslovno "on the floor"

Jennifer Lopez pala je na svom nastupu u Las Vegasu, a nakon toga se ustala i nastavila pjevati, baš kao kraljica kakva i je. Bilo bi još smješnije da je izvodila pjesmu "On the floor" za vrijeme svog pada jer je doslovno bila na podu.

2. Jennifer Lawrence na dodijeli Oscara

Ovo je jedan od najslavnijih celebrity padova u povijesti. J-Law je pala na dodijeli Oscara kada je išla pokupiti svoj kipić za najbolju glumicu. Nekada su raskošne haljine, visoke štikle i skliske stepenice koma kombinacija.

3. Iggy Azalea odletila s pozornice

 

4. Harry Styles pada u stilu

Harry očito jako voli kiwi jer, osim što mu se i pjesma tako zove, na svojim nastupima se par puta poskliznuo na njega. 

5. Svi genijalni padovi Lady GaGe

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, KSI-a.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Prepoznaješ li hranu na 'P' po zumiranim fotkama?

2 komentar/a

bo....

Nastavljam-masterchefovi dive ,dive se toj osobi koja je perfektno(skoro i čak matematički) izrezala meso i s vrlo velikim prilozima i pridjevima napravila toliko fenomenalan obrok da se čovjek i ljudi dive tome ,prezime je njezino (zaboravih ali to savršenstvo nisam)Milinović ili slično,i vrlo me se dojmio mlad čovjek iz Zagreba s jednostavnošću (22godine ima) i vrlo kvalitetnim umijećem čak i rasporeda ,kao i Dalmatinka koja je vrlo divna u svakom pogledu ,a u kulinarstvu vrlo izražajna

bo....

Baš tako ,oko sokolovu,inače po s onim s čime raspolažemo odlično znam pripremiti i napraviti od "nečega i ništa"-Vrlo dobru deliciju,kao mlad čovjek sam učio od najboljega brodskog kuhara i od "malega ,od kužine-i najbolje naučio da i dan danas se nepca nečija uživaju u tome,kuhanje i pripremanje i stvaranje je jedna od vrhunskih odlika relaksacije ,i moram napomenuti da sam gledao Masterchef l što sam vidio ?vidio sam osobu koja je tako graciozno pripremila nešto čemu se čak i najpoznatiji Mas