Prvi 1326 pregleda 21. svibnja 2018.

5 osjećaja kad vidiš svog simpu!

Kada si u najgenijalnijem i najsređenijem izdanju ikada, velika je vjerojatnost da se na tvoju veliku žalost, tvoja simpa neće pojaviti u okrugu od sto kilometara.

S druge strane, što si u očajnijem izdanju taj dan, očekuj da bi se simpa mogla naći u blizini. Klasičan ‘Murphyjev zakon’.

1. Bad hair day.

Svjesna si da ti je kosa toliko masna da bi jaja mogla ispeći, ali jednostavno ju ne stigneš oprati i rep je jedino rješenje. Moliš Boga da taj dan ne sretneš Simpu, ali on će se naravno baš taj dan pojaviti i imati ćete dovoljno dug razgovor da on stigne pažljivo proučiti tvoju “predivnu” frizuru.

via GIPHY

2. Ofucana trenirka.

Inače si uvijek u tip-top izdanju, ali taj dan nisi planirala izaći iz pidžame (odnosno stare razvučene trenirke s mrljom od ketchupa). Ipak, morala si na brzaka skoknuti do trgovine i nema se smisla presvlačiti. Krivo! Garantiramo ti da će simpa biti prva osoba na koju ćeš naletjeti kada izađeš u javnost u svom “briljantnom” izdanju.

via GIPHY

3. Prosipanje po podu.

U najboljem slučaju ćeš se samo spotaknuti i napraviti onaj glupi izraz lica baš u trenutku kada te on gleda no ako si nešto “spretnija”, mogla bi se raspasti kao kruška i omogućiti Simpi i svim ljudima koji su imali čast svjedočiti tom trenutku da umru od smijeha.

via GIPHY

4. Sramoćenje od strane frendova.

U društvu bi se osim tvoje Simpe mogli naći  i frendovi (koje ćeš radi ovoga prezirati) koji će vrlo rado ispričati neku sramotnu priču o tebi, zezati te na sve moguće načine dok ne poželiš propasti u zemlju od srama.

via GIPHY

5. Sramotne fotke.

Nismo sigurni koja opcija je gora. Kada te frendovi tagaju na spontanim fotkama gdje si ispala sve samo ne fotogenična ili kada se tvoja simpa nekako dočepa tvog moba i ispregleda ti folder s hrpom neobrađenih selfija na kojima se vidi svaki ožiljak iz vrtića.

via GIPHY

Pogledaj novi video! Pogledaj novi spot Stoke i LayZ-a! 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Joj ta masna kosa mi najgora haha