Prvi 1336 pregleda 26. prosinca 2018.

5 jeftinih destinacija za novogodišnji doček

Pixabay

Tko je rekao da za putovanje treba mnogo novaca? Predstavljamo vam jeftine, ali aktraktivne destinacije za doček Nove godine!

Popularno je mišljenje kako za putovanje treba puno novaca. Možda za neka doista treba, ali postoje i ona koja si gotovo svatko može priuštiti. Razne agencije su za razdoblje oko Božića i Nove godine, a posebno doček, pripremile posebne ponude koje su prihvatljive za svau kasicu prasicu. Ako si imalo bio/la štedljiva kroz godinu trebao/la bi si moći priuštiti ove, Hrvatskoj bliže destinacije, na kojima je provod zagarantiran! 

1. Ljubljana

 | Autor: Pixabay Pixabay

Možda ti se na prvu čini kako je Ljubljana preblizu i kako to nije prava destinacija kada tražiš odmak od poznate okoline. Ali, mogla bi te itekako iznenaditi! Osim što je poznata po svojim fakultetima, zelenim površinama, muzejima i trgovinama, ima jako bogat noćni život, odličnu hranu i puno događanja! 

2. Bratislava

 | Autor: Pixabay Pixabay

Bratislava je možda jedan od najsimpatičnijih glavnih gradova u Europi. Glavni grad Slovačke je relativno mali grad sa niti pola milijuna stanovnika, ali zato ima `veliku dušu`. Za to su se pobrinuli pristupačni stanovnici, mnogobrojne romantične šetnice i odlilčni restorani. Zbog pristupačnih cijena postaje sve poželjnija destinacija za doček Nove godine.

3. Budimpešta

 | Autor: Pixabay Pixabay

Tko ne bi želio dočekati Novu godinu s pogledom na Dunav, ili čak ploveći po rijeci! Budimpešta je sa nešto manje od 2 milijuna stanovnika veoma povoljan grad pa turisti iz cijelog svijeta dolaze kroz cijelu godinu. Grad je bogat povješću, znamenitostima, odličnom hranom, ali i nezaboravnim novogodišnjim zabavama!

4. Sarajevo

 | Autor: Pixabay Pixabay

Grad poznat po odličnim čevapima i najboljoj kavi se za doček Nove godie pretvara u najbolju destinaciju za doček u regiji! Grad se pobrine da se nađe za svakoga nešto te da nitko ne ode nezadovoljan.

5. Venecija

 | Autor: Pixabay Pixabay

Romantični grad na vodi i jedan od najljepših gradova na svijetu ugostit će te za pristupačan budžet, a kući sigurno nećeš ići loših dojmova. Venecija je prepuna povješću, a nitko ne može odoliti vožnji gondolom! Zar ne bi bilo baš cool ovdje dočekati Novu?

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    super ideje