Prvi 969 pregleda 18. veljače 2018.

5 razloga zašto je The Sims najbolja igrica svih vremena

thesims@instagram

Ovaj tjedan, prije 18 godina, najbolja igrica ikad došla je na police dućana.

Legendarna igrica The SIms bila je prva na tržištu koja je omogućila gejmerima iskustvo simulacije stvarnog života. Ovaj tjedan slavi 18 godina i može se pohvaliti s prodanih 200 milijuna kopija diljem svijeta. 

U Simsima možeš kreirati vlastitu obitelj, graditi kuće iz snova, raditi poslove koje god želiš i proživljavati svakodnevne situacije u virtualnom Sims svijetu. 

Donosimo ti 5 razloga zašto je ova igrica osvojila srce skoro svakog gejmera.

1. Sims ljudi

Najbolji dio cijele igrice su sami Simsi. Ako to već nisi znao, Sim je lik s kojim igraš, odnosno Simsi su ljudi u igrici. Svima najzabavniji dio je to što možeš kreirati svog Sima! Taj dio je i najvažniji u igrici jer osim izgleda i odjeće, svom Simu biraš vrline, mane i detalje u osobnosti.

Niti jedna igrica prije nije imala opciju da možeš kreirati svoju ideju savršene osobe, obitelji i svega što ide s tim. Kroz igricu gledaš kako tvoji Simsi napreduju kroz život, mijenjaju osjećaje, karijeru ili kako se nose sa smrću. 

2. Gradnja kuće

Jedna od najboljih stvari u Simsima je to što možeš sagraditi i urediti vlastitu kuću. Iako ste svi svjesni da te kuće nisu stvarne, to ne čini proces uređivanja ništa manje zabavnim

Doslovno možeš napraviti kuću kakvu god poželiš. Hoćeš bazen na krovu? Nema problema, imaš ga! 

 

This house by anchesenamon is perfect for an alien scientist. #ShowUsYourBuilds

A post shared by The Sims (@thesims) on

3. Nastavci i proširene verzije

Iako je originalna verzija sama po sebi odlična, gejmeri diljem svijeta oduševljeni su proširenjima. Neke od njih su The Sims Pets, Open for business, Bon Voyage i slično. Ove proširene verzije igrice omogućuju dodatne opcije koje originalna igrica nema.

Na primjer, u originalu ne možeš imati kućnog ljubimca, ali ako imaš The Sims Pets, možeš. S Bon Voyage možeš putovati na više mjesta nego u originalnoj igrici, a s Open for business imaš veći izbor karijera. Uz sve to naravno dobivaš i nove predmete, odjeću i ostalo prikladno temi proširene verzije

4. Povijest likova

Jedna od stvari koja se najviše ignorira su likovi koji već postoje u Sims svijetu. Ti likovi su susjedi tvojoj Sims obitelji i imaju jako zanimljive životne priče. Svaka obitelj ima probleme kao iz sapunice: povezani su s kriminalom, ljubavnim spletkama, pa čak i vanzemaljskim otmicama. 

5. Simulacija života

Razlog uspjeha ova igrice je mogućnost da simulira aspekte stvarnog života. U igrici možeš kreirati život o kakvom sanjaš: raditi posao koji želiš, izgraditi svoju kuću iz snova i kreirati osobu kakva želiš biti. Dan danas nije napravljena igrica koja je slična ovome. 

 

Zanima te Što najpoznatiji gameri rade u slobodno vrijeme i kakve sve skrivene fore imaš na svom Androidu? Pogledaj ove članke!

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?

6 Komentar/a

Pročitaj sve
  • jbac64

    ko je ovo pisao da ja jebem
  • jbac64

    koji kurac kakve to vi igrice igrate jebao vas je u supak to je sranje jel ste ikada culi za game of the year tamo su prave igrice