Prvi 1943 pregleda 05. lipnja 2018.

5 razloga zašto ne priznati prevaru

Problemi u vezi
Dreamstime

Jesi li se ikada doveo/la u situaciju da si prevario/la curu/dečka i pored velikog osjećaja krivnje nisi znao/la jeli pametnije priznati ili prešutjeti prevaru.

Premda bi bilo najpoštenije sve priznati te snositi posljedice, donosimo ti pet razloga zbog kojih će te priznanje skupo koštati.

1. Vrijeme ne možeš vratiti.

Što je napravljeno je napravljeno i sada je isključivo na tebi da se nosiš sa time dok te svakodnevno ubija grižnja savjesti.

via GIPHY

2. Ne želiš da ga/ju istina povrijedi.

Okay, malo je dvolično razmišljati tako jer da ti je bilo toliko stalo do partnera/ice ne bi mu to ni napravio/la iza leđa. Ipak, ako ti je stvarno užasno žao i znaš da više nikada ne bi ponovio/la isto, onda je možda bolje ne nanositi bol istinom i šutjeti.

via GIPHY

3. Taj trenutak slabosti ti nije ništa značio.

Jednostavno se sve dogodilo na brzinu u euforičnoj atmosferi nekog izlaska, osjećaš se grozno, ali ti je iskreno žao i paziti ćeš ubuduće da se više nikada ne dovedeš u sličnu situaciju.

via GIPHY

4. Sigurno će te ostaviti.

Zapravo jako malo ljudi prijeđe preko prevare bez obzira koliko je drugoj strani žao i želi se iskupiti tako da ako nisi spreman/a na takve posljedice dobro razmisli želiš li priznati nevjeru.

via GIPHY

5. Htjeti će ti se osvetiti. 

To je sasvim prirodna i ne baš dobrodošla ljudska reakcija gdje se želi vratiti istom mjerom tako da se takvo što može očekivati.

via GIPHY

Vrijeme je da se podsjetiš kako zvuči najbolja navijačka pjesma ovoga ljeta!

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve