Prvi 962 pregleda 15. kolovoza 2018.

5 razloga zašto ne smiješ trpiti loše frendove do starosti

Prijateljice
Olivia Rodrigo Instagram

Kroz život stječemo i gubimo hrpu prijatelja i nerijetko prekasno shvatimo da nije bila riječ o pravom prijateljstvu već smo samo potrošili mnogo truda, živaca i vremena na nekoga tko nije toga vrijedan.

Bustle.com savršeno objašnjava zašto ne bi trebao/la dočekati starost s groznim frendovima oko sebe.

1. Dovoljno vrijediš da zaslužuješ da te se cijeni.

A ukoliko vidiš da ta osoba više truda ulaže da te povrijedi nego razveseli zašto bi gubio/la vrijeme na nju.

via GIPHY

2. Uredu je u životu raditi korake da bi se ti osjećao/la dobro.

Ponekad jednostavno nemamo snage prekinuti neko prijateljstvo jer nam je žao te osobe, a s druge strane s njom se osjećamo loše, tako da je prekid kontakta jedino rješenje.

via GIPHY

3. Bankrotirati ćeš.

Naravno samo ako govorimo o prijateljima koji te zovu samo kada im treba novac ili usluga.

via GIPHY

4. Ako ih odbiješ u bilo čemu, znaš da će se prestati družiti s tobom.

I tako ćeš do kraja života morati ispunjavati sve što “prijatelj” zamisli i pritom se osjećati loše.

via GIPHY

5. Život je jednostavno prekratak.

Pogotovo da bi ga trošio/la na pogrešne ljude.

via GIPHY

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ni necu bome
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°