Prvi 432 pregleda 01. srpnja 2018.

5 razloga zašto se tvoja bae odjednom udaljila od tebe

Prekid
Dreamstime

Taman kada si pomislio/la da imaš super vezu i sve funkcionira kako treba na ljubavnom polju, tvoja bae se iz čista mira počela udaljavati od tebe i odnos postaje sve hladniji.

Nemoj brinuti da je nestalo ljubavi jer možda je baš riječ o ovih pet razloga udaljavanja.

1. Bae je pod stresom.

Nismo svi isti i ne utječe stres jednako na sve nas no kod mnogih ljudi radi određenih stresnih situacija dolazi do povlačenja u sebe i ako tvoja bae ne želi razgovarati s tobom to nije zato što mu/joj nije stalo već te jednostavno ne želi zamarati.

via GIPHY

2. Neugodno mu/joj je zbog nečeg.

Možda je bae nešto skrivio/la ili ima neki drugi neugodni problem za koji ne zna kako bi ti ga priopćio/la. Svakako se potrudi izvući iz njega/nje o čemu se radi.

via GIPHY

3. Ti si se prestao/la truditi.

Dovoljno dugo ste u vezi da je ona postala neka vrsta navike tako da ste se oboje jednostavno prestali truditi. Možda bi trebali razmisliti ili o ponovnom oživljavanju veze ili o prekidu.

via GIPHY

4. Postoji neka tajna.

I iz nekog razloga bae tu tajnu ne može podijeliti s tobom. Možda se radi o nekom iznenađenju namijenjenom tebi i u tom slučaju nemoj inzistirati na tome da ti se otvori no ako vidiš da je nešto drugo posrijedi, inzistiraj na razgovoru.

via GIPHY

5. Previše svađa.

U posljednje vrijeme ste se toliko puta posvađali da je tvoja/a partner/ica potpuno izgubila volju za razgovorom i druženjem. Veza vam je radi toga trenutno na klimavim nogama, ali ne odustaj tek tako. Ako ti je stalo do njega/nje, sve se može popraviti.

via GIPHY

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna. 

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

Tvoja reakcija?