Prvi 850 pregleda 29. lipnja 2018.

5 stvari koje bi rekao svom BFF-u, ali bi trebao reći i sebi

only_berger/Instagram

Ponekada smo više posvećeni drugima nego sebi tako da nam nije problem lijepim riječima prijatelju uljepšati dan dok smo istovremeno prema sebi mnogo kritičniji.

Ovo je pet stvari koje je lijepo uputiti najboljem prijatelju/ici, ali bi ih također trebali izreći i sebi samima.

1. Bez obzira što se dogodilo, preživjeti ćeš!

Tvoj BFF je možda prekinuo/la vezu što ga/ju je poprilično pogodilo ili prošao/la kroz rastavu roditelja. Što god bilo, važno je reći mu/joj da život ide dalje i da će ga/ju ta situacija samo još više osnažiti.

via GIPHY

2. Pametan/a si.

Bez obzira na pojedine životne neuspjehe ili loše rezultate, pametna si osoba i možeš se nositi sa svakim problemom koji je pred tobom.

via GIPHY

3. Volim te upravo takvog kakav jesi.

Ne trebaš se mijenjati radi nekoga drugog tko te ne prihvaća i ne voli kao ja.

via GIPHY

4. Samo stani i udahni.

Kada vidiš da BFF “puca po šavovima” i pod velikim je stresom, umjesto da se zakačiš s njom, zanemari pokoju ružnu riječ, izrečenu nepromišljeno i u afektu i reci mu/joj da se smiri.

via GIPHY

5. Zakon si!

Sve što radiš i voliš je na tebi jednostavno genijalno.

via GIPHY

Piši nam u komentare što ti želiš poručiti svom BFF-u kao i samome sebi.

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Tvoja reakcija?