Prvi 780 pregleda 04. srpnja 2018.

5 stvari koje bi trebao/la imati u glavi nakon prekida

Prekid
Dreamstime

Ne postoji savršen recept kako bezbolno preživjeti razdoblje nakon prekida, ali najgore što možeš napraviti je kriviti sebe, proklinjati čitav svijet i trunuti u svoja četiri zida. Ovo je pet stvari koje ti svakako moraju prolaziti glavom.

1. Oboje smo podjednako krivi.

Logično! Zato veze i pucaju kada obje strane nisu dale sve od sebe da se veza održi.

via GIPHY

2. Veza je pukla jer nije imala budućnost!

Da je sve bilo idealno naravno da ne bi pukla! Zato se nemoj zamarati time zašto je došao kraj već se jednostavno pomiri s činjenicom da je tako moralo biti.

via GIPHY

3. Vrijedan/a sam ljubavi onoliko koliko volim sebe.

Nikako onoliko koliko me voli netko drugi. Svatko jednom mora pogriješiti u odabiru partnera i to što je jedna veza puknula ne znači da ne zaslužuješ novu ljubav.

via GIPHY

4. On/ona nije bio/la jedina svjetla točka u tvom životu.

Naravno da nije. Bio/la je samo djelić tvoga života i biti će ti jednako dobro bez njega/nje.

via GIPHY

5. Imam ljude koji zaista žele biti uz mene.

Osoba koja je odustala od veze s tobom jednostavno ne pripada toj kategoriji. Budi sretan/a što si se riješio/la jedne površne ljubavi.

via GIPHY

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve