Prvi 1346 pregleda 15. ožujka 2019.

5 stvari koje cure i dečki mrze jedni na drugima

independenthoughts/instagram

Postoje stvari za koje nismo ni svjesni da baš i ne privlače suprotan spol, a neke od njih cure i dečki jednostavno ne mogu 'oprostiti'

Kako piše portal Your Tango, ovih pet trendova frajeri mrze vidjeti na curama:

1. Previše šminke

Okej, ovo baš nije modni trend, ali svakako je beauty navika koju cure kopiraju od slavnih osoba. Dečki stvarno ne vole vidjeti previše šminke na nama tako da će neutralan make-up biti puno bolji odabir.

via GIPHY

2. Preduboki dekolte

Nekad je puno zanimljivija ona modna kombinacija koja ne otkriva mnogo. Kada se razgolitimo do te mjere da pokažemo sve svoje obline, dečkima to jednostavno prestaje biti zanimljivo.

via GIPHY

3. (Pre)kratka suknja

Vrijedi isto pravilo kao i s dubokim dekolteom. Važno je ne pokazati baš sve fizičke predispozicije.

via GIPHY

4. Kopiranje slavnih osoba

Ako si frizurom, šminkom i načinom odijevanja očita kopija neke slavne cure, to će jednostavno biti očito, ali u isto vrijeme odbojno i smiješno.

via GIPHY

5. Naglašeni skupocjeni komadi odjeće

Ako ti je na gotovo svakom komadu odjeće istaknut neki od skupocjenih brendova, to bi dečka moglo itekako odbiti.

via GIPHY

S druge strane, ono što cure ne vole vidjeti na dečkima je:

1. Otkopčana košulja

Tu se naravno misli na malo više od jednog ili dva gumba. Još ako se pritom ističu i dlake na prsima, cure bi mogle pobjeći glavom bez obzira.

via GIPHY

2. Neuredni nokti

Istraživanja su pokazala da gotovo svaku djevojku može odbiti nebriga o higijeni noktiju. To je jednostavno grozno i nema opravdanja.

via GIPHY

3. Previše gela u kosi

Davno su prošla vremena kada je za gel u kosi vrijedilo pravilo ‘što više to bolje’. To je jednostavno totalno out i cure obožavaju proći prstima dečku preko kose bez da joj ruka zaglavi, a on doživi živčani slom.

via GIPHY

4. Masna kosa

Još jedna stvar vezana uz higijenu na koju bi dečki morali obratiti pozornost. Masnu kosu će rijetko koja cura oprostiti.

via GIPHY

5. Preuska odjeća

Bez obzira jeli dečko u super formi ili nema baš tijelo s naslovnice, preuska, slim fit odjeća jednostavno nije privlačna ma koliko bila u trendu.

via GIPHY

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    true!!!!