Prvi 1073 pregleda 21. svibnja 2018.

5 stvari koje te čine bezveznjakom u društvu

U svakom se većem društvu mora naći barem jedan bezveznjak. To su one osobe koje svi potiho hejtaju, ali im se nitko to ne usudi reći u lice.

Provjeri jesi li ti možda jedan od takvih bezveznjaka.

1. Pričaš bez prestanka.

Uvjeren si da su tvoje priče ultra zanimljive, a zapravo traju stoljećima i ljudi oko tebe lagano u sebi kolutaju očima i mole nebesa da već jednom zašutiš.

 

2. Upadaš drugima u riječ.

Iz čista mira prekidaš ljude usred njihove priče i namećeš svoje teme. Stop it! Iritantno je!

 

3. Bacaš zlobne komentare i spuštaš ostale.

Nemaš drugog načina kako bi uzdigao sebe pa je ovo jedini način. Šteta što nisi svjestan/a koliko time zapravo spuštaš sebe.

 

4. Iritantno se smiješ.

Okwj, ovo nije toliki smrtni grijeh, ali čudan (i preglasan) smijeh te čini čudakom u društvu. Znamo, to je tužna i surova istina, ali je tako.

via GIPHY

5. Udaraš ljude dok se smiješ.

Nitko nikada neće moći objasniti potrebu ljudi da udaraju druge dok pričaju neku smiješnu foru. Nije fora i bolno je. Prestani!

via GIPHY

Pogledajte spot Stoke i LayZ-a!

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misskiss

    LOL ja sam precool
  • anam

    kakve šprehe
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°