Prvi 1475 pregleda 17. ožujka 2019.

5 tipova srodnih duša koje ćeš upoznati

shirtbysweettee/Instagram

Svaka ljubavna priča je posebna i drugačija na svoj način, no dok za neke ljubavi vrlo brzo shvatimo kako ‘to nije to’, neke ipak postaju naše srodne duše

Postoje mnoge vrste srodnih duša - one koje dolaze isključivo kako bi nas nečemu naučile, neke kako bi nas preusmjerile u nešto drugačije, te one koje nas ‘prođu’ u najkraćem mogućem periodu, a opet nam ostaju urezane u sjećanju do kraja života.

Kako piše portal YourTango, ovo je pet mogućih srodnih duša koje bi te mogle snaći u potrazi za ljubavi života:

1. Ljubav iz prijateljstva

Ponekad ti netko može biti prijatelj godinama, a onda oboje shvatite da se volite i da bi iz vašeg prijateljstva moglo nastati nešto više. Ovakve srodne duše najčešće ostaju za čitav život.

via GIPHY

2. Ljubav ‘tempirana bomba’.

Ovakve ljubavi najčešće ulaze u naš život poput uragana kako bi malo ‘uzdrmale stvari’. Zaljubimo se brzo i bez razmišljanja, no vrlo brzo shvatimo kako ta osoba nije imala "čiste" namjere s nama i na kraju ostanemo povrijeđeni.

via GIPHY

3. Tajna ljubav

Ova ljubav nam se može dogoditi kada smo u vezi s nekim drugim, ali počinjemo sumnjati u svoju trenutnu ljubavnu vezu jer shvaćamo kako nas netko drugi privlači puno više. Zbog ovakvih ljubavi najčešće "pucaju veze", no te ‘tajne ljubavi’ rijetko zažive.

via GIPHY

4. Nenadana ljubav

Ova vrsta srodne duše dolazi u obliku vrlo kratkog susreta s nekim koga ne poznaješ. To može biti osoba pored koje sjediš nekoliko sati na putovanju u autobusu ili avionu. Možda je netko koga sretneš na zabavi i odmah "klikneš" s tom osobom.

via GIPHY

5. Iskrena srodna duša

To je srodna duša koju svatko od nas želi imati. A ako budemo imali sreće, srest ćemo je sasvim slučajno i neočekivano te živjeti sretno do kraja života.

via GIPHY

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    okej, imam još toga za upoznati onda XD