Prvi 527 pregleda 23. prosinca 2018.

5 urnebesnih Rihanninih trenutaka iz 2018.

Olivia Rodrigo Instagram

Osim što je megapopularna pjevačica koja se može pohvaliti glazbenom nagradom Grammy, modna dizajnerica, beauty ambasadorica te glumica, ova multitalentirana diva se također može pohvaliti genijalnim smislom za humor

Kako piše ELLE, 2018. godina je uistinu bila plodna za novinare koji su slavnu Riri pratili u stopu pa ih je uspjela počastiti mnogobrojnim zabavnim trenutcima.

1. “Because I’m black bitch!”

Ovu je rečenicu izjavila je u reklami kako bi prodala svoj beauty proizvod-crni eyeliner za oči.

2. Vogue video intervju

U kratkom video intervjuu za časopis Vogue je pokazala koliko je opuštena i zabavna u svakodnevnom životu.

3. Neuspješni mig

Koliko joj loše ide namigivanje pokazala je i prilikom gostovanja u talk show emisiji i tad je nastao ovaj dobro poznati meme.

via GIPHY

4. Kraljica memova i gifova

Rihanna je svojim svakodnevnim urnebesnim objavama u obliku memova i gifova postala ona zvijezda koja će uvijek nasmijati do suza svoje fanove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤷🏿‍♀️ @theifys

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

5. Umorna od svega

Premda je poznato koliko Riri cijeni svoje fanove, na njihove neprestane upite o novim pjesmama je odgovorila ovom urnebesnom fotografijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i feel attacked. ***valley girl who’s never been attacked voice*** R9 chronicles.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma ona je kraljica