Prvi 1352 pregleda 08. rujna 2018.

5 znakova da je tvoja simpa muljator

U kratkom roku si se zaljubila preko ušiju i čini ti se kako je upravo on centar tvog svijeta. Ipak, možeš li biti sigurna da su njegove namjere s tobom potpuno iskrene?

Portal Gurl.com donosi ti nekoliko znakova da je osoba s kojom se viđaš zapravo muljator:

1. On ima lošu reputaciju.

Koga kod pitaš bilo što o njemu, svatko će ti potvrditi kako voli slamati ženska srca i nikako da se skrasi uz jednu. Ako je do sada povrijedio toliko cura, zašto bi ovaj put bilo drugačije?

via GIPHY

2. Povremeno “nestaje”.

Sve bude savršeno i provedete super vrijeme zajedno, a onda odjednom on prestane slati poruke dok se ponovno ne javi nakon nekog vremena. Kada je nekome stalo do tebe, neće nestajati niti prekidati kontakt bez objašnjenja.

via GIPHY

3. Tvoji prijatelji ili roditelji su zabrinuti.

Ukoliko ti tvoji najbliži pokušaju više puta skrenuti pozornost na to kako im se ne sviđa osoba u koju se zaljubljuješ, onda njihova briga mora imati nekog razloga. Poslušaj njihove savjete i sama zaključi koliko je pametno ulaziti u vezu s nekim tko ne ulijeva povjerenje.

via GIPHY

4. On neprestano tipka.

Kad god ste skupa, mobitel mu neprestano vibrira i stižu poruke sa svih strana, a njemu nikada nije palo na pamet da se ispriča ili prokomentira tko ga to toliko “gnjavi”. Čak i kada bi ga pitala da ti pokaže tko mu piše, odlučno bi to odbio.

via GIPHY

5. Ima hrpu komentara na Instagramu.

Ispod svake slike koju objavi javi se more cura s (pre)pozitivnim komentarima na račun njegovog izgleda. On za svaku kaže da mu je ‘samo frendica’, no ipak, jeli normalno da dečko ima baš toliko ‘samo frendica’?

via GIPHY

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve