Prvi 3442 pregleda 03. siječnja 2019.

5 znakova da se tvoja simpa pali na tebe

couplegoals@instagram

Dopisujete se već neko vrijeme i bez problema možeš reći da je baš on/ona tvoja tajna ljubav no nikako ne možeš doći do zaključka osjeća li druga strana ista. Vrijeme je da saznaš.

1. Pošalje ti slatku poruku prije spavanja.

Ako vaše dopisivanje od toga dana mora završiti slatkom porukom prije spavanja, to je dobar znak.

via GIPHY

2. U društvu si prokomentirala kako ti je hladno.

Ako ti istog trena daje svoju jaknu/vestu bez obzira koliko bi i njemu moglo biti hladno, to mora nešto značiti.

via GIPHY

3. Posebno se trudi za tvoj rođendan.

Većina tvojih frendova će ti ili samo usputno čestitati ili kupiti neku sitnicu, ali on/ona se posebno potrudi kako bi te iznenadio/la.

via GIPHY

4. Pričate satima na telefon.

Nekada uđete u bitne i dugotrajne teme no najčešće satima razglabate ni o čemu. Tako se lagano gradi dubok emocionalan odnos s nekim.

via GIPHY

5. I kada izađete s hrpom svojih frendova, opet se imate potrebu dopisivati.

Ti si na koncertu sa svojom ekipom, a on u gradu sa svojom. I opet visite na mobitelu čitavo vrijeme. Mislim da je sada situacija sasvim očita. Usudiš li se ti napisati u komentare s kime imaš ovakav zagonetan odnos?

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve