Prvi 2522 pregleda 06. prosinca 2018.

Ovih 5 zvijezda opisalo je svoj 'prvi put'

khloekardashian/Instagram/canva

Prvo seksualno iskustvo je rijetko kome ostalo u lijepom sjećanju, a nekoliko je celebova svoju priču odlučilo podijeliti sa svojim fanovima...

Kako piše MarieClaire, ovo su zvijezde koje su otvoreno progovorile o svom prvom seksu:

1. Khloe Kardashian.

Jedna od članica obitelji Kardashian jednom je prilikom izjavila kako joj prvo seksualno iskustvo baš nije ostalo u najboljem sjećanju. Dogodilo se to kada je imala 14 godina te hodala s dečkom od 18 godina. Tada je toliku razliku u godinama smatrala kao nešto totalno cool, no danas priznaje kako joj je to iz sadašnje perspektive užasno. Priznala je kako u tim godinama nije bila spremna za seks, no osjećala je pritisak dečka bojeći se kako će ju ostaviti ukoliko to ne napravi s njim. Da može, vratila bi vrijeme i ispravila tu pogrešku.

2. Kim Kardashian.

Njezina jednako popularna sestra je, poput Khloe, svoj prvi intiman odnos također imala s nepunih petnaest godina, no Kim ne žali radi toga. Smatra kako je tada osjećala da je spremna za to i sretna je što je to tada mogla podijeliti s majkom koja joj takvo što nije branila. Čini se kako je Kris Jenner dokaz kako ona izreka ‘mama zna najbolje’ ipak ne vrijedi za sve.

3. Daniel Radcliffe.

Zvijezda kultnih filmova o čarobnjaku Harryju Potteru, otkrila je kako nema loših uspomena vezanih za prvo seksualno iskustvo. Učinio je to kada je već bio punoljetan i to s osobom koja mu je puno značila. Također, sretan je što mu prvi put nije izgledao kao njegovom najboljem prijatelju koji te to učinio u alkoholiziranom stanju s osobom koju je upoznao tu večer i to na otvorenom ispod mosta. Užas!

4. Angelina Jolie.

Angie je vodila pomalo ekscentričan život u mladosti tako da je u jednom od intervjua otkrila kako je nakon prvog seksa poželjela ostvariti još intenzivniju povezanost s tadašnjim dečkom tako da su se međusobno zarezali nožem i ležali u vlastitoj krvi. Oookeej..ovo nećemo komentirati.

5. Ashton Kutcher.

Glumac je podijelio s javnosti kako je nevinost izgubio već s 15 godina i u tom trenutku je bio toliko ukočen i smotan da je sve skupa trajalo svega dvije minute. Nekoliko godina kasnije (kada je već bio nešto iskusniji) je ponovno spavao s tom curom samo kako bi joj pokazao da onaj njihov prvi put nije bio ogledalo njegovih seksualnih sposobnosti. Nadamo se da je uspio u naumu.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jesus ashton kutcher, to je prerano!!