Prvi 1634 pregleda 19. srpnja 2019.

6 animiranih filmova iz 2019. koje obožavaju i odrasli

screenshot/youtube/HRT

Svi zadnjih dana pričaju o novoj verziji filma 'Kralj lavova', a ovo su još neki, na prvu 'dječji' filmovi iz 2019. godine koje će obožavati i djeca i tinejdžeri i odrasli.

1. Frozen 2

Ovo je animirana glazbena fantazija u produkciji tvrtke ‘Walt Disney Animation Studios’, a nastavak je istoimenog prvog dijela iz 2013. godine. U filmu će se ponovno pojaviti glasovi Idine Menzel, Kristen Bell, Jonathana Groffa, Josha Gada i Santina Fontane, kao i novi glasovi Evan Rachel Wooda i Sterlinga K. Browna. Predviđeno je da će ga objaviti ‘Walt Disney Pictures’ 22. studenog 2019. godine. Najavljeno je kako nas očekuju veličanstveni vizualni i zvučni efekti.

2. Pokemon: Detektiv Pikachu

Detektiv Pikachu je tajanstveni urbani film iz 2019. godine u režiji Roba Lettermana. To je prvi igrano-animirani film o Pokémonima, a Ryan Reynolds posuđuje glas malenom žutom pokemonu.

3. Kako istrenirati zmaja 3: Skriveni svijet

Studio Dream Works Animation donosi nam novu iznenađujuću priču o odrastanju i pronalaženju hrabrosti prilikom suočavanja s nepoznatim. Priča započinje nevjerojatnim prijateljstvom između mladog Vikinga i strašnog zmaja i razvija se u epsku avanturu. Mnogi će se složiti kako je ovo najzabavnije poglavlje ove animirane trilogije.

4. Janko Strižić film: Farmageddon

Novi animirani film o Shaunu zapravo je nastavak priče iz 2015. godine, u kojoj je Shaun sa svojom družinom išao u grad u potrazi za svojim gazdom. Sudeći prema komentarima kritičara na prvi trailer filma, publika bi uistinu mogla uživati.

5. Priča o igračkama 4

Disney i redatelj Josh Cooley donose nevjerojatnu priču o igračkama i njihovom uzbudljivom oživljenom svijetu te pustolovini bogatoj prijateljstvom i humorom. Kada djevojčica Bonnie okupi cijelu ekipu igračaka na obiteljsko putovanje, Woody završava na neočekivanoj avanturi koje uključuje ponovno druženje s njegovom davno izgubljenom prijateljicom Bo Peep. Ako su ti se svidjela prva tri dijela priče o igračkama, četvrti dio će te oduševiti.

6. Kralj Lavova

Ne moramo vam puno toga pisati o ovom filmu, vjerojatno ste sve već vidjeli i čuti. Sad vam još preostaje samo - pogledati ga!

Možda te zanima... Beyonce ima novi spot. Ovo su najbolje reakcije na njega

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    predobriii suuu :O jedva čekam pogledati kralja lavova