Prvi 656 pregleda 27. ožujka 2019.

6 bloopersa koji su tako dobri da su ih ostavili u filmovima

remixbyatika/Instagram

A nisu uopće bili u planu, kao naravno ni bilo koji bloopers...

Ponekad i najbolji glumci i glumice zaborave scenarij ili im se jednostavno slučajno dogodi da pogriješe. Pa, ljudi su! Za njih to često ipak ne predstavlja problem jer su toliko talentirani da lako insproviziraju scenu, pa ispadne još genijalnija nego što je trebala biti. BoredPanda donosi neke od najpoznatijih bloopersa koji su bili toliko dobri da su ih redatelji jednostavno odlučili ostaviti u filmu.

1. Kum

Jedna od najpoznatijih scena iz ovog kultnog filma je kad Don Vito Corleone mazi mačku dok naručuje ubojstva. Scena s mačkom nije bila planirana, ali nestašna maca uskočila je u kadar i glumac se samo prilagodio situaciji.

2. Rocky

Scena u filmu u kojoj Rocky trči tržnicom pa mu muškarac u prolazu baca naranču nije planirana. To se spontano dogodilo, a redatelju je bila zanimljiva pa ju je odlučio zadržati.

3. Batman

Scena Jokerovog pljeskanja postala je jedna od najpoznatijih filmskih scena. Nastala je zahvaljujući genijanoj improvizaciji Heatha Ledgera.

4. Princezini dnevnici

U filmu Mia sazna da je princeza malene kraljevine Genovie i o tome odluči pričati s najboljom prijateljicom. Hodajući po stepenicama Mia padne. Smiješno je to što toga nije bilo u scenariju, već je glumica bila malo nespretna i popiknula se. Ali, ostavili su je.

5. Avengers

Vjerovatno ste vidjeli nekoliko scena na kojima Tony Stark jede. One su nastale kad je redatelj poludio jer je glavni glumac stalno donosio hranu na set, pa je stvorio karakter Tonyija koji stalno nešto jede.

6. The 40 Year Old Virgin 

U filmu možete vidjeti scenu u kojoj glavni glumac odlazi na depilaciju prsa. Nije htio koristiti specijalne efekte i šminku već je dao da mu stvarno počupaju dlake s prsa. Previjao se od bolova i kasnije rekao da to više nikada ne bi ponovio. Ali, scena je ispala super, iako nije ovako bila zamišljena.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš dobro :D