Prvi 1111 pregleda 20. prosinca 2018.

6 horoskopskih znakova koji su pravi štreberi

marta__sierra / instagram

Čini se kako je riječ 'štreber' s godinama poprimala nekoliko različitih značenja. Dok se to nekada odnosilo na iritantne klince koji većinu vremena provode za knjigom pritom potpuno zanemarujući socijalni život, danas su štreberi nešto sasvim drugo

Kako piše YourTango, 'Nerd' osobama se danas smatraju pomalo povučenim individualcima koji furaju 'geek' stil, skloni su čitanju, a takve tipove ljudi najčešće možemo naći među ovim horoskopskim znakovima.

1. OVAN

Ovnovima je smisao za humor poprilično bitan u životu tako da će uvijek biti oni s kvalitetnim i inteligentnim humorom u društvu. Možda će se držati pomalo 'nerdy', ali će biti omiljeni među frendovima.

via GIPHY

2. BLIZANCI

S obzirom da su ovi horoskopski znakovi po prirodi iznimno znatiželjni, uvijek će imati potrebu naučiti nešto novo kroz čitanje knjiga, gledanje filmova itd. Google je jednostavno njihov najbolji prijatelj.

via GIPHY

3. RAK

Rakovi znaju biti istovremeno i luckasti i kontrol frikovi tako da od njih najprije možete očekivati da će organizirati kod sebe druženje pod maskama, ali štreberski ''udaviti'' sve svoje frendove da moraju doći tematski obučeni ili je ulaz zabranjen.

via GIPHY

4. VAGA

Za vage je najvjerojatnije da će biti štreberi po pitanju mode. Kada je u pitanju odjeća i vanjski izgled, sve na njima mora biti na mjestu i gotovo nikada si neće dozvoliti neprikladnu odjeću koja ne bi bila u skladu s njihovim intelektom.

via GIPHY

5. STRIJELAC

Kada ovi znakovi krenu istraživati neku temu koja im je zanimljiva, oni će ju jednostavno istražiti do temelja i raspolagati mnoštvom informacija. Iz tog razloga će se često činiti u društvu pametnijima od ostalih.

via GIPHY

6. JARAC

Jarčevi ponekad imaju nešto lošije socijalne vještine pa će radije pribjeći svojoj sigurnoj zoni. Češće ih se može vidjeti kako poput pravih štrebera stoje sa strane s knjigom u ruci nego se glupiraju s frendovima.

via GIPHY

Jesi li se i ti pronašao/la na popisu 'štrebera' ?

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pa tocno je ovo