Prvi 217 pregleda 13. svibnja 2022.

6 stvari koje se ističu na Huawei nova 9 SE telefonu

Huawei

Zahvaljujući glavnoj kameri od 108 MP i dostupnosti svih popularnih aplikacija, nova 9 SE pametni telefon najviše će oduševiti mlađu generaciju, ali i sve ljubitelje fotografije.

Nedavno je u Hrvatskoj Huawei objavio početak prodaje Huawei nova 9 SE pametnog telefona. Najnoviji predstavnik Huawei nova serije od svojih je prethodnika naslijedio privlačan dizajn i snažne performanse, od kojih se najviše ističe četverostruki AI sustav kamera. Zahvaljujući glavnoj kameri od 108 MP i dostupnosti svih popularnih aplikacija, nova 9 SE pametni telefon najviše će oduševiti mlađu generaciju, ali i sve ljubitelje fotografije. U nastavku pročitajte 6 razloga zašto je nova 9 SE idealan uređaj za vas.

Kamera visoke rezolucije od 108 MP

Nova 9 SE sadrži četverostruki AI sustav kamera koji uključuje glavnu kameru od 108 MP, prednju kameru od 16 MP, te ultraširokokutnu i bokeh kameru od 2 MP. Zahvaljujući velikom broju megapiksela, stražnja kamera omogućuje savršene fotografije s jasnim detaljima, u raznim uvjetima fotografiranja. Iskoristite svu snagu moćne kamere od 108 MP dok ste na planini, na plaži, ili dok šećete gradom, kako biste zabilježili svaki poseban trenutak. Nova 9 SE sadrži i ultraširokokutnu kameru čije vidno polje obuhvaća 112 stupnjeva scene tako da možete fotografirati cijelo društvo na partiju, ili sve članove obitelji prilikom okupljanja.

 | Autor: Huawei Huawei

Zadivljujući dizajn 

Osim što je nova 9 SE stvoren kako bi korisnici uživali u svim njegovim značajkama, dizajn uređaja plijenit će pažnju gdje god se pojavili. Ono što prvo upada u oči je veliki 6,78 – inčni FullView zaslon na kojem korisnici mogu gledati omiljene filmove i serije, a ljubitelji videoigara mogu uživati u omiljenim igrama. Zahvaljujući debljini tijela od samo 7,94 mm i ultra tankim rubovima od 1,05 mm, nova 9 SE savršeno leži u svačijoj ruci. Pozadina telefona prekrivena je sjajnim 3D staklom s efektom prelijevanja boja, dok kameru krasi kružni Star Ring dizajn. Nova 9 SE dostupan je u tri boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black boji.

 | Autor: Huawei Huawei

Kreativno vlog iskustvo 

Nova 9 SE idealan je za vloganje. Uređajem možete istovremeno snimati prednjom i stražnjom kamerom, uz neprimjetno prebacivanje s jedne na drugu, dok DualView značajka istovremeno snima određenu scenu i vašu reakciju na nju. Tako ćete snimiti zanimljivi sadržaj za najpopularnije aplikacije poput Instagrama i TikToka, koje su zaludile svijet pa ih osim mladih, koriste i starije generacije. 

Sve omiljene aplikacije na jednom mjestu 

Nova 9 SE dolazi s unaprijed učitanom AppGallery trgovinom gdje ćete pronaći najpopularnije aplikacije poput TikToka, Vibera, Telegrama, AboutYou i Snapchata. Preuzimanje aplikacija se također može izvršiti i putem Petal Search preglednika, koji će vam ponuditi Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp, Twitter i ostale aplikacije koje i mladi i stari koriste za održavanje kontakta s obitelji i prijateljima.  

Brzo punjenje  

Huawei SuperCharge tehnologija od 66 W omogućuje nova 9 SE da se napuni do 100% za samo 36 minuta, dok je za 60% potrebno svega 15 minuta. Čak iako ste zaboravili napuniti uređaj preko noći, moći ćete to obaviti ujutro dok se spremate.  

 | Autor: Huawei Huawei

12 mjeseci besplatne zaštite od oštećenja zaslona 

Pakiranja većine pametnih telefona danas dolaze samo sa uređajem, dok pakiranje nova 9 SE sadrži i punjač. Koliko god kvalitetna bila, nažalost, neće uvijek moći zaštiti zaslon uređaja, stoga je Huawei pripremio posebnu pogodnost za sve korisnike. Svi oni koji uređaj kupe do 28. lipnja, ostvarit će i pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseciAko se zaslon telefona ošteti prilikom pada, udarca ili pritiska, može se jednom zamijeniti besplatno, bez dodatnih troškova, što će korisnicima omogućiti bezbrižno uživanje u nova 9 SE pametnom telefonu. A u posebnoj ponudi kupci mogu dobiti i FreeBuds 4i potpuno besplatno. Više detalja potražite na Huawei forumu.

 

 

 

 

Tvoja reakcija?