Prvi 860 pregleda 24. travnja 2021.

6 tajni sa seta 'Tračerice' koje nisu znali ni najveći fanovi

IKN/Press Association/PIXSELL

Prijateljstva, ljubavne veze, škola, tračevi, obilježili su popularnu seriju 'Gossip Girl'. Uskoro će biti 15 godina otkako je izašla prva epizoda, a fanove i dalje zanimaju svi sočni detalji sa snimanja. Ovo su neki od njih!

1. Blake Lively i Leighton Meester nisu bile prijateljice

Dok su Serena i Blair u seriji održavale prijateljsko - neprijateljski odnos, glumice su uživo imale sasvim drugačiju 'povezanost'. Prema navodima izvršnog producenta Joshue Safrana, djevojke nisu imale nijedan drugi odnos osim onog profesionalnog. Bile su samo kolegice koje bi se susrele na setu i odglumile zajedničke scene. između nji nije bilo prijateljstva.

2. Ed Westwick i Chace Crawford su zajedno živjeli

Na početku snimanja serije Ed i Chace su se odlučili zajedno useliti u stan u popularnoj četvrti Chelsea u New Yorku. Postali su cimeri jer nisu znali hoće serije dugo opstati, a kad se proslavila glumci su se preselili u vlastite stanove. Slatko!

3. Glumci su se 'spetljali'

Tijekom snimanja šeste sezone serije, većina glumaca sa seta se 'spetljala'. Penn Badgley i Blake Lively su počeli hodati, Leighton je 'mutila' s  Sebastianom Stanom, glumcem koji je glumio zločestog dečka Cartera Baziena. Westwick je završio u vezi s Jessicom Szohr. Lively je otkrila da su producenti i htjeli da glumačka postava uđe u međusobne veze, trebali su nositi odjeću kao što nose na setu jer bi to prodalo priču.

4. Nisu predvidjeli Jennynu transformaciju 

Sjećate li se slatke Jenny iz prve sezone, nju je brzo zamijenila goth Jenny koja je nosila samo crno i šminkala se neočekivano. Ni producenti to na početku nisu predvidjeli. Prema direktoru glumačke postave Davidu Rapaportu, Jennyna transformacija je došla zbog iste one koje je glumica Taylor Momsen proživljavala van seta. Kako je naveo, Taylor su angažirali kad je imala negdje 13 godina i imala je sasvim drugačiji stil.

5. Taylor Momsen je proživljavala drame i u stvarnom životu?

Kako piše Elite daily, kružile su glasine da se gostujući glumac Tim Gunn žalio na Taylorino ponašanje nazivajući je divom: 'Ponekad sam se na setu zapitao zašto smo taoci ovog derišta', navodno je rekao.

6. Penn Badgley nije bio zadovoljan time što glumi u seriji

Glumac nije imao problema s bacanjem sjene na seriju koja je pridonijela njegovoj slavi. U intervjuu za Salon je rekao: "Biti ponosan na nešto zaista je lijep osjećaj. Mogu hodati uzdignute glave i ne ispričavati se za poslove koje sam radio u prošlosti". Producenti su bili upoznati s njegovim nezadovoljstvom: "Pennu se nije sviđalo što glumi u 'Gossip Girlu', ali bio je Dan. Možda mu se to nije sviđalo, ali njegov lik je bio najbliži njegovoj osobnosti."

Ovo je bome zanimljivo!

 

Izvor: Elite Daily

 

 | Autor: joomboos joomboos

Tvoja reakcija?