Prvi 2815 pregleda 03. veljače 2019.

6 znakova da mu je dosadila veza s tobom

groovydailyimages / instagram

Na početku svake ljubavne veze, sve se čini idilično. Osjećaš leptiriće u trbuhu i jedva čekaš svaki vaš zajednički trenutak. Ipak, s vremenom veza može krenuti u krivom smjeru

Kako piše EliteDaily, dugogodišnja veza ima mnoge prednosti. Upoznaš svog partnera u potpunosti i naučiš funkcionirati sa svim njegovim dobrim i lošim stranama. Istovremeno, u jednoj osobi imaš i dečka i najboljeg prijatelja, no ono što nažalost često dolazi s dugogodišnjim vezama je zasićenje.

U najgorem slučaju, zasititi će se samo jedna strana zbog čega bi jedan od partnera mogao biti poprilično povrijeđen, a ovo je nekoliko znakova koji upućuju na to da tvom dečku jednostavno više nije stalo:

 1. Ne pokazuje veselje i ushićenost na dobre vijesti koje tebe čine sretnom. Nekada bi se u sličnim trenutcima veselio s tobom, no sada to jednostavno više nije tako.

via GIPHY

2. Izgubio je interes u zajedničkom isprobavanju novih stvari. Nekada bi rado s tobom pogledao novi film ili zaigrao neku novu videoigricu, a sada odbija bilo kakvu sličnu aktivnost s tobom.

via GIPHY

3. Sve manje vremena provodi s tobom. Što god da predložiš kako biste provodili zajedničko vrijeme, on pronalazi izlike kako bi se odgodio vaše druženje za neki drugi put.

via GIPHY

4. Ne postavlja ti svakodnevna pitanja. Razgovori su vam postali prepuni neugodne šutnje i više ti ne postavlja pitanja tipa 'Kako si?' i 'Kako si provela dan?'.

via GIPHY

5. Kada ste zajedno, ne prestaje buljiti u mobitel. Bilo da odgovara ljudima na poruke ili igra igricu. Sve u svemu, izbjegava razgovor s tobom i ignorira te čak i kada ste zajedno.

via GIPHY

6. Kada pokušavaš ozbiljno razgovarati s njim, izbjegava razgovor govoreći ti kako si dosadna, naporna i dramatiziraš bez razloga.

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Zato bolje biti solo XD