Prvi 1109 pregleda 01. lipnja 2020.

7 zvijezda koje su naglo prekinule glumačku karijeru

camerondiaz/sussexroyal/karynparsons/instagram

O uspješnoj karijeri u Hollywoodu maštaju milijuni glumaca diljem svijeta, no ovi su ljudi odlučili napustiti sve to i okrenuti se sasvim drugom načinu života.

Da život Hollywoodskih glumaca i glumica i nije tako idiličan kako se misli, dokazuju i priče filmskih zvijezda koje su usred uspješne karijere odlučile ‘promijeniti posao’ i posvetiti se nečem sasvim drugom, piše BuzzFeed.

1. Cameron Diaz

Otkako je debitirala u filmu ‘Maska’ 1994. godine, Cameron Diaz je postala jedna od najpoznatijih glumica u Hollywoodu. Unatoč slavi, 2018. se odlučila potpuno povući iz svijeta glume te se posvetila djeci i obitelji.

2. Rick Moranis

Rick je bio glavna zvijezda američkih komedija osamdesetih, a nakon što mu je 1991. godine preminula žena (imala je 35 godina), sve mu je krenulo nizbrdo. Nastavio se baviti glumom još šest godina, a zatim je 1997. godine odlučio prekinuti glumačku karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕He has a smile that just melts my heart~💕

Objavu dijeli Rick Moranis's Fan Page (@rick.moranis)

3. Phoebe Cates

Osamdesetih godina je ova glumica bila glavna zvijezda romantičnih teen komedija, ali kad se 1989. udala za glumca Kevina Klinea te rodila dvoje djece, odlučila je polako se povući iz Hollywooda. 1994. godine je snimila svoj posljednji film ‘Princess Caraboo’ nakon kojeg se potpuno posvetila obiteljskom životu.

4. Dolores Hart

Glumica je postala poznata pojavivši se u filmu iz 1957. godine ‘Loving you’, u kojem je glumila uz najveću zvijezdu Amerike, Elvisa Presleyja. 1964., s nepune 24 godine, šokirala je javnost objavivši kako se povlači iz svijeta glume kako bi postala časna sestra.

5. Karyn Parsons

Ako ste gledali jedan od najpoznatijih sitcoma devedesetih s Willom Smithom u glavnoj ulozi, ‘Princ iz Bell Aira’, onda se sigurno sjećate njegove umišljene (ali komične) rođakinje, Hillary Banks. Karyn je nakon te uloge postala poznata glumica, no nakon što se udala, 2002. godine je napustila glumu i postala spisateljica.

6. Grace Kelly

Ranih pedesetih je Grace Kelly postala jedna od najpoznatijih mladih glumica u Hollywoodu. Kad je 1955. godine na filmskom festivalu u Canessu upoznala Rainier III., princa od Monaka, godinu dana kasnije se udala za njega i postala princezom. Naravno, gluma je pala u zaborav...

7. Meghan Markle

Ovo je još jedna glumica koja je reflektore pozornice zamijenila protokolima kraljevske obitelji. Naime, Meghan je, prije nego se udala za princa Harryja, glumila u filmu ‘Remember me’ te seriji ‘Suits’ punih sedam sezona, a od 2016. godine je počela njezina kraljevska priča. Kasnije je odustala i od kraljevske 'uloge', a tko zna, možda se uskoro i vrati glumi!

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?