Prvi 1654 pregleda 02. veljače 2019.

70. operacija ljudskog Kena, sada ima mačje oči!

rodrigoalvesuk/Instagram

Slažemo se da svatko treba raditi što voli i u čemu uživa, no je li ovo ipak pretjerano?

Rodrigo Alves je 35-godišnja britanska reality zvijezda čiji je cilj u životu izgledati identično poput Kena. Kako bi to postigao, do sada je imao 70 operacija, a samo u ovom mjesecu imao ih je tri. Zadnja je bila operacija očiju kako bi izgledale poput mačkinih, a sve kako bi imao 'seksi' pogled, piše 24 sata.

Požalio se kako sada ne može zatvoriti oči i kako mu trebaju kapi kako bi se oporavio. Više možete pročitati ovdje.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG!!!! znači prestrašno