Prvi 1618 pregleda 03. ožujka 2018.

8 najvećih failova s dodjele Oscara

YouTube/screenshot

Donosimo ti osam navjećih failova s dodjele Oscara ikad.

Osim najviše osvojenih nagrada, donosimo ti i osam najvećih failova s dodjele Oscara koji su nas nasmijali do suza. 

1. Pad Jennifer Lawrence. Poznata glumica na dodjeli Oscara 2013. osvojila je kipić za najbolju žensku ulogu u filmu  ‘Silver Linings Playbook’. Od silnog uzbuđenja, glumica se spotaknula i pala. No, ne možemo joj zamjeriti i mi bi isto. 

via GIPHY

2. Angelina Jolie ljubila se s bratom. Godine 2000. Angelina je osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu ‘Girl, Interrupted‘, nakon čega je strastveno poljubila brata u usta. Say what??

 | Autor: YouTube/screenshot YouTube/screenshot

3. John Travolta izgovara krivo ime. Godine 2014. John Travolta najavio je pjevačicu Idinu Menzel, koja je trebala otpjevati pjesmu ‘Let It Go’ iz animiranog filma ‘Frozen’, no pritom je krivo izgovorio njezino ime i nazvao Adele Dazeem.

4. Goli lik na pozornici. Za vrijeme dodjele Oscara 1974. godine umjesto glumice Elizabeth Taylor na pozornicu je dotrčao potpuno gol muškarac. Na kraju se ispostavilo da je to Robert Opel, fotografu koji je ubijen nekoliko godina poslije. 

5. Adrien Brody zažvalio Halle Berry. Ok, ovo je bilo baš jako akward. kada je Adrien Brody osvojio Oscara za film Pijanist od sreće je odlučio ugurati jezik u usta Halle Berry. Weird. 

via GIPHY

6. Seth Macfarlane pjevao pjesmu o grudima. Seth je vodio dodjelu Oscara 2013. godine, a svečanu ceremoniju otvorio pjesmom ‘We Saw Your Boobs’. Na taj način javno je rekao što misli o svim glumicama koje pokazuju grudi u filmovima. 

7. Labuđa haljina. Pjevačica Björk pojavila se na dodjeli Oscara iz 2001. u haljini labuđeg oblika. Doslovno. 

via GIPHY

8. Cher i haljina. Još jedan modni fail obukla je Cher, a ništa ti više nećemo reći nego ćemo ti samo pokazati ovu ludu sliku. 

 | Autor: Web Web

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    A jennifer lawrence je takva kraljica 😃💪🏽