Prvi 1526 pregleda 01. siječnja 2019.

8 znakova da si opet spreman za ljubav!

Pixabay

Prekidi su uvijek teški, nekad više, nekad manje, ali uvijek ostave trag. Pokenad je nakon prekida teško prepoznati samog sebe.

 

Iako možda misliš kako je to samo izreka u kojoj nema istine, varaš se. Vrijeme zaista liječi rane i pomaže u oporavku. Nakon nekog vremena ti opet postaješ stari/a ti i spreman/na si za nove ljubavi! Ponekad se osoba toliko izgubi u tugovanju da nije ni svijesna kako je zapravo dobro i kako je spremna krenuti dalje.  Bright Side stoga donosi 8 sigurnih znakova koji ukazuju na to da je oporavak gotov.

1. Ne užasavaš se susreta s bivšim/om

Najgora stvar koja se nakon prekida može dogoditi je sretanje s bivšom ljubavi. Koja bedara...kako se ponašati? I dok si svaki put do sad osjećao/la veliku nelagodu pri susretu, odjednom te nelagode nema. Smiren/a si i ono što govoriš i kako se ponašaš zapravo ima smisla. Najčudnije od svega- ne osjećaš mržnju. Što se dogodilo? Dogodilo se to da si prebolio/la bivšu ljubav. Čestitamo, ovo je zaista teško postići, ali kada dođe do toga, možeš biti siguran/na da je žaljenje gotovo.

via GIPHY

2. Nije te strah samoće

Iako možda malo paradoksalno, osoba je spremna za vezu onda kada se osjeća potpuno dobro sama. Osoba se najprije mora osjećati dobro u svojoj koži kako bi se drugi mogao isto tako dobro osjećati s njom. Tek kada prestaneš provjeravati imaš li koju novu poruku od nekog novog obožavatelja/ice ili razmišljati o tome kako ne želiš biti sama, počinje zrelo vrijeme za novu ljubav.

via GIPHY

3. Imaš svoje interese i prijatelje

Htjeli, ne htjeli, svi u vezi polako počinjemo prisvajati interese i hobije druge osobe. Također, sve češće se prisvaja društvo druge osobe. Nakon prekida teško se opet pronaći. Onaj trenutak kada se sjetiš da ti zapravo ne voliš sport, već fotografiranje i kako imaš svoje prijatelje, je trenutak kada se stvara zdravo temelje za daljnje odnose. 

via GIPHY

4. Nisi samo spreman/na primati, već i pružati ljubav

Nakon prekida često se traži `zamjena` i često se pristaje na vezu u kojoj je samo jedna strana zaljubljena, a to pogađaš- nisi ti. Jednostavno kao da je lakše biti s nekim do koga ti i nije baš stalo nego biti sam. Ali, to je potpuno pogrešno. Osim što se poigravaš tuđim osjećajima, znaš kako ni ti nisi zapravo sretan/na. Zato nemoj ulaziti u beznačajne veze samo kako bi bio/la s nekim. Trenutak kada osjetiš akko i ti zaista možeš uzvratiti osjećaje je taj kada si prebolio/la bivšu ljubav. 

via GIPHY

5. Nisi ogorčen/a kada vidiš drugi par

Stvar je veoma jednostavna, nakon prekida teško nam je vidjeti kako su drugi sretni. Kada vidiš drugi par i sretan si zbog njih, to je definitivno jedan od znakova kako si izliječio/la stare rane. 

via GIPHY

6. Imaš želju za spojevima

Osjećaj da ponovno želiš proći kroz proces upoznavanja, pričanja o sebi i slušanja o drugoj osobi, a bez da zamišljaš kako je ispred tebe stara ljubav pokazatelj je kako je žaljenje prošlo i kako je vrijeme za novo poglavlje.

via GIPHY

7. Znaš reći ne

Nakon što si opet upoznao/la sebe nakon prekida, vratila se svojim navikama i željama, znaš točno što želiš! I ne ustručavaš se drugoj osobi reći kada se nešto kosi s tvojim osjećajima i načelima. Često u sljedećoj osobi tražimo vrline bivše ljubavi što je potpuno pogrešno. Kada naučiš reći ne svemu što ide u tom smjeru, tvom oporavku došao je kraj.

via GIPHY

8. Spreman/na si na kompromis

Okej, možda misliš kako se ovo pravilo kosi s prethodnim, ali nije tako. Jer, uvijek postoji druga strana kojoj se isto tako možda ne sviđaju neki tvoji postupci, ponašanje i slično. Zato da- ne treba pristajati na sve, ali isto tako se mora postići neki dogovor. Nitko nije savršen i zato uvijek treba biti otvorenog uma.

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awww