Prvi 2990 pregleda 12. ožujka 2020.

8rasta9: 'JoomBoos volim više od ičega'

Pixsell

"Emocije su me lupile, povezao sam se sa svima iz JoomBoosa, bili su moja druga obitelj, sve ih volim više od ičega", ispričao je Rasta u svom videu.

Borna Rastović danas je na svom kanalu pustio video u kojem je objavio da je izašao iz JoomBoosa. Videom se oprostio od, kako je rekao, svoje "druge obitelji" i zahvalio cijelom JoomBoosu na svemu što su mu pružili. 

Rasplakao se i poručio: 'JoomBoos volim više od ičega'

"Nikad se nisam sramio toga što sam bio u JoomBoosu, niti ću se ikada sramiti. JoomBoos je bio moja druga obitelj. Ušao sam u JoomBoos sa 17 godina, napunio 18 godina, upoznao svoju prvu ljubav, našao curu, sve sam prošao ondje. Bilo je to savršenstvo života. Snimanja, upoznavanja svih tih ljudi, rad, trud, sve je bilo savršeno. Bio sam stvarno sretan. I ovim putem se želim zahvaliti svima u JoomBoosu, svim producentima, snimateljima, cijelom timu, sve vas volim... Lupile su me emocije, zato plačem. I dalje sam dobar sa svim JoomBoosovcima, ponosan sam na sve, volim vas više od ičega...", zaključio je Rasta, ali sada je, kaže, vrijeme da krene nekim drugim putem. 

Trud, novac, vrijeme i kreativnost uloženi su u sav sadržaj koji je snimao u JoomBoosu

U ove dvije godine dok je bio u JoomBoosu - naši producenti, videografi, urednici, novinari i svi ostali članovi JoomBoos tima radili su sve kako bi mu omogućili najbolje, najkreativnije i najbolje ideje.

JoomBoos je Rasti omogućio snimanje čak osam hit pjesama, snimao je s popularnim glazbenicima, među kojima je i predivna Nika Zorjan, u svaki od 100-tinjak videa koje je snimio uloženi su sati i sati truda, novaca, vremena i ideja JoomBoos kreativnih producenata i svi su surađivali zajedno kako bi, zajedno s Rastom, vama, publici, dali najbolji mogući proizvod.

Videi su snimani u vrhunskoj produkciji, sudjelovao je u nagrađivanim i popularnim JoomBoos serijama, 'Isti san', 'Savršen spoj', najboljim i najpopularnijim serijalima, dva puta je bio na naslovnici JoomBoos Videostar magazina, najpopularnijeg magazina za mlade, a o svemu što je radio izvještavali smo na našim društvenim mrežama te portalu.

I vi ste JoomBoosov trud nagradili. Gledanjem, lajkovima, komentarima, podrškom. 

Drago nam je da je bio sretan u JoomBoosu. Svi smo se trudili da ga nečemu naučimo, da produciramo kvalitetan sadržaj, da budemo najbolji. Tako ćemo nastaviti raditi i dalje sa svim JoomBoosovcima, a Rasti, za kraj, želimo svu sreću u daljnjem radu.

Tvoja reakcija?