Prvi 664 pregleda 16. studenoga 2021.

Adele iskreno progovorila o nevjerojatnoj transformaciji

adele/instagram/pixsell/Ian West/Matt Crossick/Press Association

Britanska pjevačica Adele 2019. godine pomalo je šokirala javnost svojim drastičnim gubitkom kilograma, a sada je o tome odlučila i javno progovoriti

Još od 2019. godine, kada se pjevačica Adele pojavila u javnosti nakon drastičnog gubitka kilograma, mnogi su ostali prilično šokirani njenim novim izgledom i željeli su saznati zbog čega je napravila tako veliku promjenu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada, dvije godine kasnije, kada promovira svoj najnoviji album '30', Adele je, u TV specijalu 'One Night Only', odlučila progovoriti o mnogim emotivnim temama, pa tako i o ovoj. Voditeljica ovog specijala bila je Oprah, a Adele joj je objasnila što je to potaknulo njen gubitak kilograma.

"Jednom kada sam shvatila da moram puno raditi na sebi, prestala sam piti i počela sam puno vježbati. To me držalo usredotočenom", rekla je Adele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Ono zbog čega je uočila da mora nešto promijeniti bili su strahoviti napadaji panike koji su joj se počeli događati nakon što se razvela od svog supruga, Simona Koneckog. "U potpunosti su me paralizirali", priznala je, ali je ubrzo došla do zaključka da takve napadaje panike nema kada je u teretani i kada se posveti vježbanju. "To je postalo moje vrijeme. Ono što me držalo na pravom putu je bila rutina u svakom danu", ispričala je pjevačica.

Dodala je i kako joj prioritet nije bio gubitak kilograma te da se uopće nije obazirala na svoju težinu, nego je jednostavno uživala u vježbanju, a gubitak kilograma je bio samo bonus. No, mnogi fanovi su bili prilično šokirani Adelinim novim izgledom kada se, nakon dugog izbivanja, pojavila u javnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oprah (@oprah)

"Nisam uopće šokirana time jer se moje tijelo objektiviziralo kroz cijelu moju karijeru" rekla je. "Kada malo pogledam unazad, bila sam 'body positive' tada, a 'body positive' sam i sada, ali nije moja dužnost da budem odgovorna za to kako se drugi osjećaju u svom tijelu. Pokušavam srediti svoj život", poručila je Adele. A drugima može biti samo uzor, u kojem god smjeru gledali...

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?