Prvi 14 pregleda 27. travnja 2015.

After party: Nina i Jacques 'papali' tortu i ljubili sve po redu

voice
Borna Filić/Pixsell

Čim su se kamere ugasile, kandidati su počeli feštati. Nina je poljubila frizerku u usta

Poljupcima u usta, hranjenjem tortom i izlaskom do jutra kandidati “The Voicea” proslavili su završetak showa. Nakon službenog dijela i proglašenja pobjednice Nine Kraljić (23), vesela ekipa na after partyju potpuno se opustila, piše 24sata.hr.

Nina je slavila u društvu roditelja i prijatelja, a majka joj je za svečanu prigodu donijela omiljenu čokoladnu tortu. Nesebična pobjednica, nakon što je “počastila” frizerku poljupcem u usta, prvi komad torte odlučila je dati svojem mentoru Jacquesu Houdeku (33). On je njezin uspjeh predvidio još na slijepoj audiciji kad joj je rekao da će pobijediti u prvom “The Voiceu”. Njegov kolega Tony Cetinski (45) nije se dugo zadržao na slavlju te je još jedan status na društvenoj mreži posvetio upravo Houdeku. Kolegu je imenovao i pravim, a ne umjetničkim imenom.

Voice | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

 

- Bolje je časno izgubiti nego nečasno pobijediti. (Ovo se ne odnosi na Ninu Kraljić) Jedino što vjerujem Željku je to da je stvarno već na audicijama (prepo)znao tko je ‘The Voice’. Kako ti je užitak tako igrati, pitam se? - napisao je. Houdek još nije reagirao na to, nego se prepustio slavlju.

- Umoran sam, ali zadovoljan. Moja misija da nađem najljepši glas u potpunosti je uspjela. Hvala Nini što se prijavila i podijelila s nama svoj dar - napisao je Jacques. Nina nije mogla sakriti svoje oduševljenje.

voice | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

- Nadala sam se pobjedi. Lagala bih kad bih rekla da nije tako. Nakon proglašenja prvo mi je u mislima bio onaj zbog kojeg sam došla tu i kome sam posvetila sve moje pjesme - rekla je Kraljić, pritom misleći na dečka Marka koji je poginuo u prometnoj nesreći.

 

 

moj Marko...moja inspiracija si u svakoj pjesmi koje se dotaknem..mora da sam te voljela.... mora da će bolit zauvijek.. moj jedan jedini... uvijek i zauvijek.

Posted by Nina Kraljić on 5. travanj 2015

Tvoja reakcija?