Prvi 615 pregleda 30. kolovoza 2022.

Ako ju prevari, zaručnik će ovoj curi morati plaćati račune

reuters/pixsell/CANVA

TikTokerica Chaylene Martinez u jednom je videu pokazala ugovor koji je potpisao njen zaručnik i kojim se obvezuje na to da će joj plaćati račune ako ju ikada prevari

"Moj je zaručnik upravo potpisao pravni dokument koji smo ovjerili kod javnog bilježnika prema kojemu mora platiti moje račune ako me prevari", ispričala je Chaylene koja, kako sama kaže, ima problema s povjerenjem oko novca.  

@salamiiqueen

 

♬ original sound - salamiqueen

"Dakle, ako me prevari, sam je sebe zaje*ao", dodala je i objasnila kako je taj ugovor osobno natipkao njen zaručnik 

"Sad smo zaručeni i zajedno radimo neke stvari koje imaju financijske posljedice, a i zajednički smo odgovorni za račune. Stoga smo mislili da bi bila sjajna ideja osigurati neke dokumente u svrhu zaštite i zajedno ih potpisati", pojasnila je.

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

"Dok smo sastavljali dokumente o zajedničkoj blagajni, moj je zaručnik sam ponudio da uključi i klauzulu za slučaj da me prevari", dodala je.

Video je ubrzo postao viralan, a pratitelje je zanimalo može li im pokazati kako točno izgleda taj ugovor kako bi ga i sami predložili svojim partnerima. 

Zbog takvih zahtjeva, Chaylene je snimila još jedan video u kojemu je pojasnila kako to ipak neće otkriti jer želi zadržati privatnost.

@salamiiqueen Replying to @Jlean ♬ original sound - salamiqueen

Kako piše The New York Post, ovaj video je prikupio više od sedam milijuna pregleda, a mišljenja o ovom potezu su podijeljena. Naravno, jedni ovo smatraju jako dobrom odlukom dok drugi misle kako je, to što je Chaylene napravila, totalno suludo. 

"Ovo je daleko najpametnija stvar koju sam ikada čuo", "Zaista moćno", napisali su joj korisnici koji se slažu s njom.

Što vi mislite o ovom potezu? 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?