Prvi 2398 pregleda 23. travnja 2019.

Ako navečer ne možeš zaspati, nemoj ovo raditi!

travel_inhershoes/Instagram

Varaš se ako misliš da će ti ležanje u krevetu pomoći da lakše zaspeš

Nesanica zna biti veliki problem, posebno kad sutradan imaš pretrpan raspored i mnogo toga za obaviti. A kad ne mogu zaspati, ljudi misle da im može pomoći ležanje u krevetu pa tako čekaju san - koji, eto, ne dolazi. Prema stručnjacima, tu se jako varaju, jer baš kad ležiš i čekaš još ćeš teže zaspati, piše Her.

via GIPHY

Da bi 'normalno' utonuli u san potrebno je samo 15 minuta, pa se sve duže od toga smatra nesanicom. A koji je onda lijek za nju? Stručnjaci kažu da su to promjena sredine, ustajanje iz kreveta i rad na nečemu što će nam rasteretiti mozak.

No, osim ležanja u krevetu, velika je greška buljiti u TV ili mobitel. To isto odgađa san.

via GIPHY

Sad znaš što moraš, a što ne smiješ raditi! Pomažu li ti ovi savjeti?

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Pa korisno je ovo