Prvi 1258 pregleda 14. travnja 2019.

Ako ovo radiš, ne trebaš se pitati zašto te ostavio!

Pixabay

Svaki put kad se tvoj dečko udalji od mobitela ili ga slučajno ostavi na stolu, ti si jednostavno ne možeš pomoći i pokušaš mu u što kraćem roku pregledati inbox s porukama?

Takvi trenutci su čisti odraz nepovjerenja, a kako piše portal EliteDaily evo zašto bi trebala prestati to raditi.

Naime, svima nam je pomalo teško odoljeti iskušenju da ne pogledamo u partnerov mobitel kada se on udalji od njega no takvo ponašanje je opravdano samo u nekoliko slučajeva.

Primjerice, ako već neko vrijeme sumnjaš da te dečko vara ili si jednostavno već jednom bila prevarena i povrijeđena, tvoj partner bi trebao razumjeti tvoju pretjeranu sumnjičavost i nepovjerenje prema njemu. Taj problem možete riješiti iskrenim razgovorom gdje ti on sam može dati svoj mobitel u ruke da se uvjeriš kako doista nema što skrivati.

via GIPHY

Ukoliko pronađeš nešto i tvoje sumnje budu opravdane, barem ćeš znati da si na vrijeme ulovila 'varalicu', no ovdje je riječ o situacijama kada tvoj dečko doista ne radi ništa krivo i nema što skrivati.

Dakle, pregledavaš li mu potajice mobitel, to te čini nepovjerljivom, neiskrenom, paranoičnom osobom što većinu dečkiju može poprilično odbiti.

via GIPHY

Također, psiholozi tvrde kako se najčešće boje prevare i skrivenih poruka upravo oni koji se sami upuštaju u takve situacije.

Dakle, ako djevojka ima potrebu neprestano pregledavati poruke svog partnera, misleći kako se on dopisuje s drugim djevojkama, vjerojatno i sama prima poruke za koje zna da se ne bi svidjele njezinom partneru.

via GIPHY

Savjetujemo ti da idući put radije izravno pitaš svog partnera ima li nešto u mobitelu što se tebi ne bi svidjelo prije nego li mu potajno pregledaš telefon.

Povjerenje je ipak temelj svake kvalitetne veze, a tajnim čitanjem poruka se ono itekako narušava.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Nikad to ne bi radila!