Prvi 2651 pregleda 20. prosinca 2018.

Ako si zaljubljena u Strijelca, ovo moraš znati

juliatreg / instagram

Ovi savjeti će ti dobro doći ukoliko je na vidiku veza sa Strijelcem...

S obzirom na to da se sada nalazimo u mjesecu Strijelca (22. studenog.- 21. prosinca), Cosmopolitan prigodno analizira ovaj horoskopski znak, otkriva njegove mane i vrline te sve što je dobro znati prije početka veze s njim.

Najbolji match

Strijelac je izuzetno vatreni znak kojim vlada Jupiter. To znači da su iznimno otvoreni avanturističkom načinu života, putovanjima, izazovima i svemu što ima prizvuk egzotičnog i novog. Osim toga, Strijelci su veoma kreativni i snalažljivi! Malo tko ih može ukrotiti i pratiti njihov korak, zato Strijelcu najbolje odgovara drugi Strijelac!

Imaju puno vrlina…

Na puno načina, on je poput trenera. Ponekad će te gurati da prijeđeš svoje granice, ali na kraju dana ne želi ništa drugo osim da budeš najbolja verzija sebe. Motivira te na kretnju i da više voliš duge šetnje od sjedenja. Teško je uloviti trenutak kada će Strijelac biti zadovoljan gledanjem filma ili večerom - on želi ići na planinarenje, razne tečajeve... Ukratko, na sve što je korisno i novo. Jednostavno - ono što vidiš - to i dobiješ!

via GIPHY

Ali i mana!

No, budite pažljivi! U svoj toj brzini, eksplozivnosti i avanturističkom duhu, Strijelci zaborave čuvati tajne! Iako slučajno, često će zaboraviti na obećanje i izlanuti nešto što nije trebalo izaći van. Ali hej, barem možeš biti siguran/na da je govori istinu!

Strijelci žive život punim plućima, ali ponekad imaju prenagle reakcije i moglo bi se reći kako su pomalo tvrdoglavi. Tako čvrsto brane svoje stavove, makar to dovelo i do svađe. Ali, dobra vijest je da oni te svađe brzo zaboravljaju, a ako želiš bilo kakav odnos s njima, trebalo/la bi i ti! Oni jednostavno tako funkcioniraju.

via GIPHY

Možeš li se nositi sa Strijelcem?

Ukoliko započinješ vezu sa Strijelcem, moraš znati kako ponekad ne bira riječi pa može zvučati grubo. Pogotovo ako misli da ga ograničavaš na bilo koji način. Ovom znaku treba puno slobode i prilike da istraži sve što mu život pruža! Stoga, ako misliš da ga ne možeš pratiti, možda ga je najbolje pustiti. Strijelci ostaju s onima koji ih konstantno fasciniraju i inspiriraju.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mateadomian

    mateadomian

    Ne znam haha ja sam u bika
  • mala_loodacha

    Istina...