Prvi 1090 pregleda 02. svibnja 2019.

Ako ti se ovo događa u vezi, vrijeme je za prekid

couplestravelgoals/instagram

Već ste neko vrijeme u ozbiljnoj vezi no kao da oboje osjećate da to jednostavno nije to?

Ukoliko još uvijek niste sigurni prolazi li vaša veza tek kroz kratkotrajno krizno razdoblje ili uistinu niste jedno za drugo, možda bi vam ovih sedam znakova koje donosi YourTango mogli ukazati da je uistinu vrijeme za prekid:

1. Ne zamarate se međusobnim problemima

via GIPHY

Kad ti je do nekoga iskreno stalo, suosjećaš s tom osobom u svakom trenutku i svakoj teškoj situaciji. Vi kao da ste cijepljeni od empatije jedno prema drugome, tako da se ni ne podržavate onda kad biste trebali najviše biti tu jedno za drugo. To je loš znak.

2. Svaki razgovor završi konfliktom

Ne možete se dogovoriti ni oko filma koji ćete gledati, a kamoli oko nečeg ozbiljnijeg. Svaki i najbanalniji razgovor završi žestokom svađom i uzajamnim napadanjem tako da ponekad ni nemate volju ulaziti u međusobne rasprave.

3. Pretjerana kontrola

via GIPHY

Povjerenje u vašoj vezi jednostavno ne postoji, tako da se konstantno potajice kontrolirate, čitate si poruke pokušavajući na takav način uspostaviti apsolutnu kontrolu nad osobom koja vam je ustvari emocionalno daleka.

4. Ne podnosi tvoje frendove

Bili biste najsretniji kad bi vaš partner izgubio sve kontakte sa svakim svojim frendom koje vi jednostavno ne podnosite, kao što ni partner ne podnosi vaše društvo.

5. Imate jako malo zajedničkih fotografija

Naravno da ne trebate biti jedan od onih parova koji ulaskom u vezu kao da izgubi vlastiti identitet pa im gotovo svaka objavljena slika na društvenim mrežama mora biti s partnerom. Ipak, ukoliko se gotovo nikada ne fotkate zajedno, to nameće pitanje želite li uopće podijeliti s većim brojem ljudi da ste u vezi s tom osobom.

6. Zbog te osobe se osjećaš manje vrijednim/om

via GIPHY

Tvoj te partner iznova i iznova podsjeća kako ne vrijediš i kako je on u mnogočemu bolji od tebe? Od takve toksične osobe bi bilo najpametnije pobjeći glavom bez obzira.

7. Jednostavno niste sretni

Osim ozbiljnih razgovora i emotivnih te romantičnih trenutaka, smijeh bi trebao biti sastavni dio sretne veze. Ukoliko se rijetko događa da se zajedno iskreno smijete, koliko zapravo uživate provoditi vrijeme zajedno? Vjerojatno nimalo...

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg grozno :(